Rowenta Silence Force Cyclonic RO7690 Black Friday deal

5/5

Rowenta Silence Force Cyclonic RO7690 nodig? Check snel of je deze Rowenta Silence Force Cyclonic RO7690 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Rowenta Silence Force Cyclonic RO7690.

Specificaties Rowenta Silence Force Cyclonic RO7690

Merk

Rowenta

Fabrikantcode

RO7690

Omschrijving van de Rowenta Silence Force Cyclonic RO7690

De Rowenta Silence Force Cyclonic RO7690 is een krachtige stofzuiger die speciaal is ontworpen voor grotere huishoudens. Met een actieradius van 11 meter en een stofopvangbak van 2,5 liter, maakt deze stofzuiger het schoonmaken van je huis een stuk gemakkelijker en efficiënter. Met de meegeleverde accessoires ben je voorzien van de perfecte opzetstukken voor allerlei schoonmaakklussen. Zo krijg je een mini turboborstel waarmee je moeiteloos dierenharen van je meubels kunt verwijderen. Daarnaast is er ook een normale turboborstel, ideaal voor wanneer je huisdier in de rui is. Voor kwetsbare oppervlaktes, zoals parketvloeren, is er de parketborstel die zorgt voor een zachte en grondige reiniging. Met de meubelzuigmond kun je na het diner gemakkelijk de eetkamerstoelen schoonmaken en voor randjes en kieren is er de kierenzuigmond. Na het stofzuigen kun je de stofbak eenvoudig legen en dankzij de parkeerstand kun je de stofzuiger gemakkelijk opbergen zonder dat deze in de weg staat. Met de Rowenta Silence Force Cyclonic RO7690 wordt stofzuigen een fluitje van een cent en kun je genieten van een schoon en fris huis.

Pluspunten
  • De parketborstel is speciaal ontworpen voor gevoelige vloeren en de turboborstel maakt het gemakkelijker om dierenharen, zelfs uit tapijt, te verwijderen. Met een bereik van 11 meter hoef je niet vaak van stopcontact te wisselen. De stofopvangbak heeft een capaciteit van 2,5 liter, waardoor je deze niet vaak hoeft te legen.

Minpunten
  • Deze stofzuiger weegt bijna 10 kilo en is daardoor erg zwaar, waardoor het minder gemakkelijk is om hem de trap op en af te tillen. Er is geen plek om de kleine accessoires op te bergen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Rowenta Silence Force Cyclonic RO7690

Om te bekijken of je de Rowenta Silence Force Cyclonic RO7690 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Rowenta Silence Force Cyclonic RO7690 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals