1. black friday
  2. Rowenta Silence Force Effitech RO7936

Rowenta Silence Force Effitech RO7936 Black Friday deal

5/5

Rowenta Silence Force Effitech RO7936 nodig? Check snel of je deze Rowenta Silence Force Effitech RO7936 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Rowenta Silence Force Effitech RO7936.

Specificaties Rowenta Silence Force Effitech RO7936

Merk

Rowenta

Fabrikantcode

RO7936

Omschrijving van de Rowenta Silence Force Effitech RO7936

De Rowenta Silence Force Effitech RO7936 maakt stofzuigen een stille en energiezuinige ervaring. Dankzij de Effitech technologie combineert deze stofzuiger een krachtige zuigkracht met een laag energieverbruik. Met een maximaal geluidsniveau van slechts 59 decibel kun je jouw huis schoonmaken zonder dat het veel lawaai maakt. Daarnaast kun je met de indrukwekkende actieradius van 12 meter langere tijd stofzuigen zonder dat je vaak van stopcontact hoeft te wisselen. De grote opvangbak van 2,5 liter maakt het stofzuigen ook nog eens gemakkelijk, omdat je minder vaak naar de prullenbak hoeft te gaan. De Effitech RO7936 filters vangen maar liefst 99,98% van de stofdeeltjes op, waardoor de luchtkwaliteit in jouw huis altijd optimaal is. Met de meegeleverde opzetborstels kun je de stofzuiger aanpassen aan verschillende vloeren, zodat je zelfs moeilijk bereikbare plekken kunt schoonmaken met de kierenzuigmond. Deze stofzuiger biedt dus niet alleen geweldige prestaties, maar ook veel gebruiksgemak. Met de Rowenta Silence Force Effitech RO7936 wordt stofzuigen een stille en efficiënte klus, zodat je kunt genieten van een schoon en fris huis zonder veel lawaai.

Pluspunten
  • De stofzuiger heeft een grotere stofopvang dan de meeste stofzuigers zonder zak, met een opvangcapaciteit van 2,5 liter. Deze stofzuiger is stiller dan de meeste stofzuigers, met een geluidsniveau van 59 decibel. Dankzij het 8,4 meter lange snoer hoef je niet vaak van stopcontact te wisselen.

Minpunten
  • Vanwege het hoge gewicht van bijna 9 kilo is het minder gemakkelijk om de stofzuiger de trap op en af te tillen. Er wordt geen turboborstel meegeleverd, waardoor de stofzuiger niet geschikt is voor het stofzuigen van hoogpolig tapijt en dierenharen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Rowenta Silence Force Effitech RO7936

Om te bekijken of je de Rowenta Silence Force Effitech RO7936 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Rowenta Silence Force Effitech RO7936 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.