Rowenta Silence Force RO6859 Black Friday deal

5/5

Rowenta Silence Force RO6859 nodig? Check snel of je deze Rowenta Silence Force RO6859 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Rowenta Silence Force RO6859.

Specificaties Rowenta Silence Force RO6859

Merk

Rowenta

Fabrikantcode

RO6859

Omschrijving van de Rowenta Silence Force RO6859

De Rowenta Silence Force RO6859 is een stofzuiger van hoge kwaliteit met een geluidsniveau van slechts 69 decibel. Dit betekent dat je kunt genieten van een rustige en vredige schoonmaakervaring, zonder dat het ten koste gaat van de krachtige zuigprestaties. Met een ruime stofzuigerzakinhoud van 4,5 liter hoef je je geen zorgen te maken dat je de zak vaak moet legen. Deze stofzuiger is voorzien van een handige combiborstel die geschikt is voor laagpolig tapijt en niet-kwetsbare harde vloeren. Maar maak je geen zorgen als je een kwetsbare harde vloer hebt, want de Rowenta Silence Force RO6859 wordt geleverd met een speciale parketborstel. Deze borstel heeft lange en zachte haren, zodat je je harde vloer zorgeloos kunt stofzuigen zonder krassen of beschadigingen. Naast het reinigen van vloeren, is deze stofzuiger ook perfect voor het schoonmaken van meubels. Met de meegeleverde meubelzuigmond kun je gemakkelijk je bank en andere stoffen oppervlakken schoonmaken. En voor die moeilijk bereikbare plekken, zoals tussen kussens of in smalle kieren, is er ook een kierenzuigmond inbegrepen. En als je merkt dat je extra zuigkracht nodig hebt, kun je dit eenvoudig aanpassen met de handige knop op de stofzuiger. Met de Rowenta Silence Force RO6859 wordt schoonmaken een fluitje van een cent.

Pluspunten
  • Je stofzuigt laagpolig tapijt en kwetsbare harde vloeren met de combi- en parketborstel die meegeleverd wordt. Met de kierenzuigmond stofzuig je moeilijk bereikbare plekken, zoals kieren en spleten. Met een geluidsniveau van 69 decibel is deze stofzuiger stiller dan andere sledestofzuigers.

Minpunten
  • Deze stofzuiger is vrij zwaar met een gewicht van ruim 6,5 kilo, waardoor het moeilijker is om hem de trap op en af te tillen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Rowenta Silence Force RO6859

Om te bekijken of je de Rowenta Silence Force RO6859 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Rowenta Silence Force RO6859 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals