Rowenta Silence Force RO7691 Black Friday deal

5/5

Rowenta Silence Force RO7691 nodig? Check snel of je deze Rowenta Silence Force RO7691 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Rowenta Silence Force RO7691.

Specificaties Rowenta Silence Force RO7691

Merk

Rowenta

Fabrikantcode

RO7691

Omschrijving van de Rowenta Silence Force RO7691

De Rowenta Silence Force RO7691 is een veelzijdige stofzuiger met de juiste opzetborstel voor elke vloer en een scala aan handige accessoires. Deze stofzuiger wordt geleverd met een parketborstel speciaal ontworpen voor houten vloeren, een turboborstel die perfect is voor tapijt of het verwijderen van dierenharen, en een handige combiborstel voor het geval je niet vaak van opzetborstel wilt wisselen. Met de verschillende accessoires kun je moeiteloos het hele huis schoonmaken. De verstelbare up-top borstel stelt je in staat om in elke gewenste hoek bovenop kasten schoon te maken, terwijl de mini-turboborstel ideaal is voor het schoonmaken van trap treden, bijvoorbeeld. Bovendien blijft de zuigkracht altijd hoog, zelfs wanneer de stofbak vol raakt, dankzij de cyclonische filters die ervoor zorgen dat de luchtstroom vrij blijft. Naast de veelzijdigheid en krachtige prestaties, biedt de Rowenta Silence Force RO7691 nog meer handige functies. Met een geluidsniveau van slechts 67 dB(A) is deze stofzuiger verrassend stil, waardoor je ongestoord kunt stofzuigen, zelfs als er mensen in de buurt zijn die rust nodig hebben. Bovendien heeft de stofzuiger een ruime stofbak van 2,5 liter, waardoor je minder vaak hoeft te legen. Het ergonomische handvat zorgt voor comfortabel gebruik en de telescopische steel.

Pluspunten
  • Je krijgt zowel een parketborstel voor houten vloeren als een turboborstel voor tapijt én dierenharen. Je kunt dierenharen extra makkelijk verwijderen van jouw bank en ander gestoffeerd meubilair met de mini turboborstel. Cycloonfilters zorgen ervoor dat de zuigkracht hoog blijft, zelfs wanneer de stofbak vol raakt.

Minpunten
  • Er is geen optie om de kleine accessoires op te bergen. Deze stofzuiger weegt 8,8 kilo en is daarmee relatief zwaar.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Rowenta Silence Force RO7691

Om te bekijken of je de Rowenta Silence Force RO7691 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Rowenta Silence Force RO7691 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals