1. blackfriday
  2. Rowenta Turbo Silence Extreme Plus VU2730

Rowenta Turbo Silence Extreme Plus VU2730 Black Friday deal

5/5

Rowenta Turbo Silence Extreme Plus VU2730 nodig? Check snel of je deze Rowenta Turbo Silence Extreme Plus VU2730 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Rowenta Turbo Silence Extreme Plus VU2730.

Specificaties Rowenta Turbo Silence Extreme Plus VU2730

Merk

Rowenta

Fabrikantcode

VU2730

Omschrijving van de Rowenta Turbo Silence Extreme Plus VU2730

Met de Rowenta Turbo Silence Extreme Plus VU2730 haal je een krachtige en fluisterstille ventilator in huis. Deze tafelventilator produceert namelijk slechts 40 decibel geluid, waardoor je ongestoord kunt genieten van een verkoelend briesje. Je kunt de luchtstroom volledig naar jouw wensen aanpassen dankzij de verstelbare kop en de keuze uit 4 verschillende snelheden. Of je nu werkt in een thuiskantoor of gewoon wilt ontspannen in de woonkamer, de Rowenta Turbo Silence Extreme Plus VU2730 is perfect geschikt. Dankzij de silent stand kun je tijdens online meetings volledig gefocust blijven, zonder gestoord te worden door storend geluid. Daarnaast zorgt de draaistand ervoor dat de lucht gelijkmatig door de kamer wordt verspreid. De Turbo Silence Extreme Plus kan in een hoek van 120 graden draaien, waardoor je de verkoeling precies kunt richten waar je het nodig hebt. Met zijn stijlvolle design en geavanceerde technologie is de Rowenta Turbo Silence Extreme Plus VU2730 niet alleen functioneel, maar ook een echte eyecatcher in elke ruimte. Profiteer van de krachtige luchtstroom en geniet van het comfortabele briesje, zonder dat je daarbij last hebt van vervelend lawaai. Transformeer jouw omgeving in een oase van rust en verkoeling met deze innovatieve ventilator.

Pluspunten
  • Met 4 ventilatiestanden kies je de gewenste koeling. Je kunt de ventilator kantelen om de windrichting naar eigen voorkeur aan te passen. Dankzij het compacte formaat kun je deze ventilator eenvoudig verplaatsen naar een andere ruimte.

Minpunten
  • Om de luchtstroom goed te voelen, heb je altijd een tafel of bureau nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Rowenta Turbo Silence Extreme Plus VU2730

Om te bekijken of je de Rowenta Turbo Silence Extreme Plus VU2730 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Rowenta Turbo Silence Extreme Plus VU2730 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals