1. Rowenta X-Force Flex 12.60 RH98A9

Rowenta X-Force Flex 12.60 RH98A9 Black Friday deal

5/5

Rowenta X-Force Flex 12.60 RH98A9 nodig? Check snel of je deze Rowenta X-Force Flex 12.60 RH98A9 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Rowenta X-Force Flex 12.60 RH98A9.

Specificaties Rowenta X-Force Flex 12.60 RH98A9

Merk

Rowenta

Fabrikantcode

RH98A9

Omschrijving van de Rowenta X-Force Flex 12.60 RH98A9

De Rowenta X-Force Flex 12.60 RH98A9 is de ideale stofzuiger voor het grondig schoonmaken van verschillende oppervlakken in huis. Met de meegeleverde combiborstel kun je moeiteloos stofzuigen op tegels, vloerkleden en laagpolig tapijt. Wat deze stofzuiger echt uniek maakt, is de flexibele knik in de steel. Hierdoor kun je zelfs onder lage meubels stofzuigen, waardoor geen plekje onbereikbaar blijft. Deze stofzuiger is voorzien van een ruim stofreservoir van 0,9 liter, wat groter is dan bij de meeste andere steelstofzuigers. Hierdoor kun je moeiteloos alle verdiepingen in één keer stofzuigen, zonder tussendoor te hoeven legen. Daarnaast wordt de Rowenta X-Force Flex 12.60 RH98A9 geleverd met een handige mini turboborstel, ideaal voor het verwijderen van dierenharen van kussens en beklede meubels. Ook aan lastig bereikbare plekken is gedacht met de meegeleverde kierenzuigmond. Dit accessoire klik je eenvoudig op het kruimeldiefgedeelte, zodat je moeiteloos hoeken en kieren achter je kast stofvrij kunt maken. De accu van deze stofzuiger gaat maar liefst 45 minuten mee op de laagste stand, waarna het slechts 3 uur duurt voordat hij weer helemaal opgeladen is. Met de Rowenta X-Force Flex 12.60 RH98A.

Pluspunten
  • Je zuigt laagpolig tapijt en niet-kwetsbare harde vloeren gemakkelijk op met de combiborstel. Je kunt eenvoudig dierenharen van je bank en andere gestoffeerde meubels verwijderen met de mini turboborstel. De stofopvangbak heeft een capaciteit van 0,9 liter, wat groter is dan de meeste stofzuigers.

Minpunten
  • De stofzuiger is minder geschikt voor het stofzuigen van kwetsbare vloeren, omdat je geen parketborstel ontvangt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Rowenta X-Force Flex 12.60 RH98A9

Om te bekijken of je de Rowenta X-Force Flex 12.60 RH98A9 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Rowenta X-Force Flex 12.60 RH98A9 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals