1. Rowenta X-Force Flex 12.60 RH98C0

Rowenta X-Force Flex 12.60 RH98C0 Black Friday deal

5/5

Rowenta X-Force Flex 12.60 RH98C0 nodig? Check snel of je deze Rowenta X-Force Flex 12.60 RH98C0 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Rowenta X-Force Flex 12.60 RH98C0.

Specificaties Rowenta X-Force Flex 12.60 RH98C0

Merk

Rowenta

Fabrikantcode

RH98C0

Omschrijving van de Rowenta X-Force Flex 12.60 RH98C0

Met de Rowenta X-Force Flex 12.60 RH98C0 maak je jouw vloer niet alleen grondig schoon, maar je kunt ook gelijktijdig dweilen. Het is de ideale combinatie voor een vlekkeloze vloer! Deze innovatieve steelstofzuiger is uitgerust met een handig dweil opzetstuk, waardoor je jouw vloer in één keer kunt stofzuigen en dweilen. Wat deze stofzuiger extra bijzonder maakt, is dat hij automatisch de zuigkracht aanpast aan het type vloer dat je aan het schoonmaken bent. Geen gedoe meer met handmatig instellen, want de Rowenta X-Force Flex regelt dit allemaal zelf. Daarnaast ontvang je verschillende handige opzetstukken bij je aankoop. Denk bijvoorbeeld aan een kierenzuigmond voor het reinigen van moeilijk bereikbare plekjes, zoals kieren en plinten. Ook is er een turboborstel meegeleverd, speciaal ontworpen om dierenharen moeiteloos van jouw meubels te verwijderen. Bovendien is deze stofzuiger uiterst flexibel dankzij de buis die eenvoudig meebuigt. Hierdoor kun je zonder moeite schoonmaken onder de bank of andere lastig bereikbare plekken. De krachtige accu gaat tot wel 45 minuten mee op de laagste stand en is binnen slechts 3 uur weer volledig opgeladen in het handige laadstation. Met de Rowenta X-Force Flex 12.60 RH98C0 wordt schoonmaken een fluit.

Pluspunten
  • Dankzij de meegeleverde Aqua vloerzuigmond kun je je vloer stofzuigen én dweilen. De stofzuiger past automatisch de zuigkracht aan op het type vloer. Met de turboborstel verwijder je dierenharen extra gemakkelijk van je bank en ander bekleed meubilair.

Minpunten
  • Met een geluidsniveau van 82 decibel behoort deze stofzuiger tot de luidste stofzuigers.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Rowenta X-Force Flex 12.60 RH98C0

Om te bekijken of je de Rowenta X-Force Flex 12.60 RH98C0 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Rowenta X-Force Flex 12.60 RH98C0 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals