Rowenta X-Force Flex 14.60 RH99A9 Black Friday deal

5/5

Rowenta X-Force Flex 14.60 RH99A9 nodig? Check snel of je deze Rowenta X-Force Flex 14.60 RH99A9 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Rowenta X-Force Flex 14.60 RH99A9.

Specificaties Rowenta X-Force Flex 14.60 RH99A9

Merk

Rowenta

Fabrikantcode

RH99A9

Omschrijving van de Rowenta X-Force Flex 14.60 RH99A9

Met de Rowenta X-Force Flex 14.60 RH99A9 kun je nu moeiteloos tapijten reinigen dankzij de innovatieve ronddraaiende borstelharen in de combizuigmond. Maar dat is nog niet alles! Met de handige mini turboborstel kun je ook dierenharen gemakkelijk verwijderen van al je beklede meubels. Je kunt deze turboborstel eenvoudig bevestigen aan het kruimeldiefgedeelte van de stofzuiger. Daarnaast beschikt deze geweldige stofzuiger over een zachte afstofborstel aan het uiteinde. Hiermee kun je zelfs je meest kwetsbare meubels, zoals je geliefde glazen salontafel, voorzichtig afstoffen zonder enige schade toe te brengen. En dat is nog niet alles! Het stofreservoir is gemakkelijk te legen boven de prullenbak zodra deze vol is. Met een accuduur van maar liefst 63 minuten op de laagste stand, overtreft de Rowenta X-Force Flex 14.60 RH99A9 de meeste andere steelstofzuigers op de markt. Je kunt niet alleen je benedenverdieping stofzuigen, maar ook je bovenverdieping, allemaal met één volle accu. Dankzij de handige batterij-indicator weet je precies wanneer het tijd is om de stofzuiger op te laden. En maak je geen zorgen, want binnen slechts 3 uur is de accu weer volledig opgeladen en klaar voor gebruik.

Pluspunten
  • Een accuduur van 63 minuten op de laagste stand is langer dan de meeste steelstofzuigers

    .

    Je kunt dierenharen extra makkelijk verwijderen van je bank en ander bekleed meubilair met de mini turboborstel

    .

    Je kunt ook hoogpolig tapijt stofzuigen en gemakkelijk dierenharen verwijderen met de borstelharen die in de vloerzuigmond ronddraaien.

Minpunten
  • Je krijgt geen parketborstel meegeleverd, waardoor de stofzuiger niet ideaal is voor het reinigen van delicate vloeren. Deze stofzuiger heeft een gewicht van een kilogram, waardoor hij minder makkelijk mee te nemen is op en van de trap.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Rowenta X-Force Flex 14.60 RH99A9

Om te bekijken of je de Rowenta X-Force Flex 14.60 RH99A9 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Rowenta X-Force Flex 14.60 RH99A9 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals