1. black friday
  2. Rowenta X-Force Flex 15.60 RH99F1

Rowenta X-Force Flex 15.60 RH99F1 Black Friday deal

5/5

Rowenta X-Force Flex 15.60 RH99F1 nodig? Check snel of je deze Rowenta X-Force Flex 15.60 RH99F1 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Rowenta X-Force Flex 15.60 RH99F1.

Specificaties Rowenta X-Force Flex 15.60 RH99F1

Merk

Rowenta

Fabrikantcode

RH99F1

Omschrijving van de Rowenta X-Force Flex 15.60 RH99F1

De Rowenta X-Force Flex 15.60 RH99F1 steelstofzuiger is een krachtige en veelzijdige stofzuiger met een indrukwekkende zuigkracht en accuduur. Met een volledig opgeladen batterij kun je tot wel 80 minuten stofzuigen in de eco-stand, waardoor je moeiteloos je hele huis kunt schoonmaken zonder onderbrekingen. Het grote stofreservoir van 0,9 liter zorgt ervoor dat je niet steeds hoeft te stoppen om het reservoir te legen, waardoor je meer tijd hebt om te stofzuigen. Deze steelstofzuiger is speciaal ontworpen om zelfs de meest hardnekkige dierenharen te verwijderen. De ronddraaiende borstelharen in zowel de standaard vloerzuigmond als de mini turboborstel voor meubels zorgen voor een grondige reiniging en laten geen enkel haartje achter. Bovendien zijn beide zuigmonden uitgerust met led-verlichting, wat ervoor zorgt dat je zelfs het kleinste vuil goed kunt zien en geen enkel hoekje mist. Bij de Rowenta X-Force Flex 15.60 RH99F1 ontvang je ook een handig vrijstaand oplaadstation, waar je de stofzuiger netjes kunt opbergen wanneer je hem niet gebruikt. Het display op de stofzuiger geeft je altijd een duidelijk overzicht van de accustatus, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Met deze innovatieve en betrouwbare stofzuiger wordt schoonmaken een fluitje van een.

Pluspunten
  • Je zuigt ook hoogpolig tapijt en verwijdert gemakkelijk dierenharen met de ronddraaiende borstelharen in de vloerzuigmond. Je bewaart de kleine accessoires in het oplaadstation. Dankzij de flex-technologie buig je de stofzuigerstang tot een hoek van 90 graden, waardoor je gemakkelijk onder meubels kunt stofzuigen.

Minpunten
  • Deze stofzuiger behoort tot de luidruchtigste stofzuigers met een geluidsniveau van 84 decibel. Deze stofzuiger is vrij zwaar, met een gewicht van ruim 6 kilogram, waardoor je hem minder gemakkelijk de trap op en af tilt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Rowenta X-Force Flex 15.60 RH99F1

Om te bekijken of je de Rowenta X-Force Flex 15.60 RH99F1 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Rowenta X-Force Flex 15.60 RH99F1 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.