1. black friday
  2. Rowenta X-Force Flex 8.60 RH9679

Rowenta X-Force Flex 8.60 RH9679 Black Friday deal

5/5

Rowenta X-Force Flex 8.60 RH9679 nodig? Check snel of je deze Rowenta X-Force Flex 8.60 RH9679 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Rowenta X-Force Flex 8.60 RH9679.

Specificaties Rowenta X-Force Flex 8.60 RH9679

Merk

Rowenta

Fabrikantcode

RH9679

Omschrijving van de Rowenta X-Force Flex 8.60 RH9679

De Rowenta X-Force Flex 8.60 RH9679 is een krachtige en veelzijdige steelstofzuiger met een indrukwekkende accuduur van 35 minuten. Met deze stofzuiger kun je niet alleen de woonkamer, maar ook de bovenverdieping grondig reinigen. De flexibele steel en de meegeleverde kierenzuigmond zorgen ervoor dat je gemakkelijk bij moeilijk bereikbare plekjes kunt komen. Denk hierbij aan hoekjes, kieren en onder meubels. Naast de handige kierenzuigmond ontvang je ook een meubelzuigmond en een mini turboborstel. Met deze accessoires kun je bijvoorbeeld dierenharen effectief verwijderen uit tapijt of van de bank. De turboborstel is zelfs uitgerust met led-verlichting, zodat je zelfs op donkere plekken, zoals onder je bed, geen vuiltje over het hoofd ziet. Wanneer de accu van de steelstofzuiger leeg is, kun je hem eenvoudig bevestigen in de wandoplader. Na slechts 3 uur opladen is de stofzuiger weer klaar voor de volgende schoonmaakklus. Met de Rowenta X-Force Flex 8.60 RH9679 ben je verzekerd van een grondige en efficiënte reiniging in het hele huis.

Pluspunten
  • Geschikt voor dierenharen en grof tapijt dankzij de meegeleverde turboborstel. -> Ideaal voor het verwijderen van dierenharen en het reinigen van grove tapijten, dankzij de inbegrepen turboborstel. Doordat de steel een flexibel tussenstuk heeft, kom je eenvoudig onder lage meubels. -> Met een flexibel tussenstuk op de steel kun je moeiteloos onder lage meubels komen. Zeer veelzijdig in gebruik dankzij de kruimelzuiger die je los koppelt van de steel. -> Bijzonder veelzijdig in gebruik met een loskoppelbare kruimelzuiger, waarmee je allerlei taken kunt uitvoeren.

Minpunten
  • De stofzuiger heeft geen dweilfunctie, maar het dweilaccessoire kan apart worden gekocht.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Rowenta X-Force Flex 8.60 RH9679

Om te bekijken of je de Rowenta X-Force Flex 8.60 RH9679 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Rowenta X-Force Flex 8.60 RH9679 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.