Rowenta X-Force Flex 9.60 Aqua RH20C7 Black Friday deal

5/5

Rowenta X-Force Flex 9.60 Aqua RH20C7 nodig? Check snel of je deze Rowenta X-Force Flex 9.60 Aqua RH20C7 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Rowenta X-Force Flex 9.60 Aqua RH20C7.

Specificaties Rowenta X-Force Flex 9.60 Aqua RH20C7

Merk

Rowenta

Fabrikantcode

RH20C7

Omschrijving van de Rowenta X-Force Flex 9.60 Aqua RH20C7

Met de Rowenta X-Force Flex 9.60 Aqua RH20C7 kun je tegelijkertijd stofzuigen en dweilen. Deze krachtige stofzuiger past automatisch de zuigkracht aan op het type vloer dat je wilt schoonmaken. Of je nu laminaat of tapijt hebt, de stofzuiger zorgt altijd voor de juiste zuigkracht. Dankzij de flexibele stang kun je gemakkelijk onder meubels stofzuigen zonder te hoeven bukken. Bovendien is de zuigmond voorzien van led-verlichting, zodat je zelfs de donkerste hoekjes in huis kunt reinigen. Met het handige display kun je de batterijduur van de stofzuiger controleren en krijg je een melding wanneer het filter gereinigd moet worden. Bij deze stofzuiger worden verschillende opzetstukken meegeleverd, waaronder een kierenzuigmond voor moeilijk bereikbare plekken. Wil je je bank stofzuigen? Gebruik dan de meubelzuigmond. Met de Rowenta X-Force Flex 9.60 Aqua RH20C7 wordt stofzuigen een eenvoudige en efficiënte klus, waardoor je meer tijd overhoudt voor andere bezigheden.

Pluspunten
  • Je kunt je vloer stofzuigen én dweilen dankzij de inbegrepen Aqua vloerzuigmond. De stofzuiger past automatisch de zuigkracht aan op het type vloer. De led-verlichte vloerzuigmond verbetert het zicht op donkere plekken, zoals onder de bank of het bed.

Minpunten
  • De stofzuiger heeft een kleinere stofopvang dan de meeste zakloze stofzuigers, met een opvangcapaciteit van 0,4 liter.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Rowenta X-Force Flex 9.60 Aqua RH20C7

Om te bekijken of je de Rowenta X-Force Flex 9.60 Aqua RH20C7 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Rowenta X-Force Flex 9.60 Aqua RH20C7 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals