1. Rowenta X-Force Flex 9.60 RH2079

Rowenta X-Force Flex 9.60 RH2079 Black Friday deal

5/5

Rowenta X-Force Flex 9.60 RH2079 nodig? Check snel of je deze Rowenta X-Force Flex 9.60 RH2079 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Rowenta X-Force Flex 9.60 RH2079.

Specificaties Rowenta X-Force Flex 9.60 RH2079

Merk

Rowenta

Fabrikantcode

RH2079

Omschrijving van de Rowenta X-Force Flex 9.60 RH2079

De Rowenta X-Force Flex 9.60 RH2079 is een innovatieve stofzuiger die zich automatisch aanpast aan het type vloer. Of je nu laminaat hebt of tapijt, deze stofzuiger zorgt ervoor dat je moeiteloos al het stof en vuil verwijdert. Wat deze stofzuiger echt uniek maakt, is de ingebouwde led-verlichting op de zuigmond. Hierdoor kun je zelfs de donkerste hoekjes in huis grondig schoonmaken. Dankzij de flexibele stang is het ook een fluitje van een cent om onder meubels en tafels te stofzuigen. Je hoeft je niet langer in allerlei bochten te wringen om ook die lastig bereikbare plekken schoon te krijgen. Met een licht gewicht en een gebruiksduur van maar liefst 45 minuten kun je het hele huis stofzuigen zonder enige moeite. Het handige display op de stofzuiger geeft je verschillende informatie, zoals de batterijduur, het vermogensniveau en zelfs wanneer je het filter moet schoonmaken. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt de Rowenta X-Force Flex 9.60 RH2079 geleverd met diverse opzetstukken. Zo krijg je onder andere een kieren- en meubelzuigmond, waarmee je zelfs de meest lastige plekjes kunt reinigen. Of het nu gaat om moeilijk bereikbare hoeken of delicate meubels, met deze stofzuiger wordt schoonmaken een eitje.

Pluspunten
  • De stofzuiger past automatisch de zuigkracht aan op basis van het vloertype. De vloerzuigmond met led-verlichting verbetert je zicht op donkere plekken, zoals onder je bank of bed. Op het digitale display kun je handige informatie lezen, zoals de batterijduur.

Minpunten
  • De stofzuiger zonder zak heeft een kleinere stofopvang dan de meeste stofzuigers, met een opvangcapaciteit van 0,4 liter.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Rowenta X-Force Flex 9.60 RH2079

Om te bekijken of je de Rowenta X-Force Flex 9.60 RH2079 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Rowenta X-Force Flex 9.60 RH2079 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals