1. black friday
  2. Rowenta X-Nano RH1129

Rowenta X-Nano RH1129 Black Friday deal

5/5

Rowenta X-Nano RH1129 nodig? Check snel of je deze Rowenta X-Nano RH1129 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Rowenta X-Nano RH1129.

Specificaties Rowenta X-Nano RH1129

Merk

Rowenta

Fabrikantcode

RH1129

Omschrijving van de Rowenta X-Nano RH1129

Met de Rowenta X-Nano RH1129 kun je gemakkelijk al je harde vloeren en tapijten schoonmaken. Deze stofzuiger is uitgerust met een combiborstel met harde haren, waardoor stof en vuil moeiteloos worden opgepakt. Het ergonomische ontwerp zorgt ervoor dat je met een vloeiende beweging je hele huis kunt stofzuigen. Naast de combiborstel wordt de stofzuiger ook geleverd met een meubel- en kierenzuigmond. Deze kun je eenvoudig bevestigen aan het bovenste gedeelte van de steelstofzuiger. Hier bevindt zich ook een zachte afstofborstel, ideaal voor het afstoffen van delicate meubels zoals je glazen salontafel. Met een gewicht van slechts 2,2 kilogram is de stofzuiger ook gemakkelijk mee te nemen de trap op en af. De Rowenta X-Nano RH1129 heeft een accuduur van maar liefst 40 minuten op de laagste stand. Na 3 uur opladen is de stofzuiger weer volledig klaar voor gebruik. Met zijn krachtige prestaties en handige functies is deze stofzuiger de ideale keuze voor een grondige en efficiënte schoonmaak van je huis.

Pluspunten
  • Met een gewicht van slechts 2,2 kilogram til je de stofzuiger moeiteloos de trap op en af. Dankzij de ergonomische handgreep wordt stofzuigen nog comfortabeler. Met de combiborstel kun je gemakkelijk laagpolig tapijt en niet-kwetsbare harde vloeren stofzuigen.

Minpunten
  • Je krijgt geen parketborstel, hierdoor is de stofzuiger minder geschikt voor het reinigen van delicate vloeren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Rowenta X-Nano RH1129

Om te bekijken of je de Rowenta X-Nano RH1129 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Rowenta X-Nano RH1129 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.