1. black friday
  2. Rowenta X-Ô 90 IX7767

Rowenta X-Ô 90 IX7767 Black Friday deal

5/5

Rowenta X-Ô 90 IX7767 nodig? Check snel of je deze Rowenta X-Ô 90 IX7767 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Rowenta X-Ô 90 IX7767.

Specificaties Rowenta X-Ô 90 IX7767

Merk

Rowenta

Fabrikantcode

IX7767

Omschrijving van de Rowenta X-Ô 90 IX7767

De Rowenta X-Ô 90 IX7767 is een revolutionaire draadloze sledestofzuiger die je ultieme vrijheid geeft tijdens het schoonmaken. Met een indrukwekkende accuduur van maar liefst 90 minuten, kun je moeiteloos je hele huis stofvrij maken zonder onderbrekingen. Dankzij het ontbreken van een snoer ben je niet langer gebonden aan een stopcontact en kun je eenvoudig door elke kamer manoeuvreren. Deze stofzuiger is niet alleen draadloos, maar ook erg gebruiksvriendelijk. Met slechts één druk op het handvat pas je de zuigkracht aan, zonder dat je daarvoor hoeft te bukken. De Rowenta X-Ô 90 IX7767 wordt geleverd met een scala aan handige accessoires, waaronder een mini turboborstel speciaal ontworpen voor het verwijderen van dierenharen en een meubelzuigmond die perfect is voor het schoonmaken van je bank en traptreden. Bovendien heeft deze stofzuiger een flexibele stang, waardoor je moeiteloos onder meubels kunt stofzuigen. Of je nu tapijt of harde vloeren hebt, de Rowenta X-Ô 90 IX7767 is geschikt voor elk vloertype. Met de bijgeleverde hoofdborstel zorg je voor een grondige reiniging van al je vloeroppervlakken. Met deze stofzuiger haal je niet alleen een krachtige schoonmaakhulp in huis, maar ook een veelzijdige alleskunner die al je stofzuigbehoeften verv.

Pluspunten
  • Draadloos stofzuigen met een accuduur van wel 70 minuten. Je kunt zowel laagpolig tapijt als niet-kwetsbare harde vloeren stofzuigen met de meegeleverde combizuigmond met motor. Met de mini turboborstel kun je dierenharen eenvoudig van je bank en ander bekleed meubilair verwijderen.

Minpunten
  • Deze stofzuiger is vrij zwaar, met een gewicht van ruim 8 kilo, waardoor je hem minder gemakkelijk de trap op en af tilt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Rowenta X-Ô 90 IX7767

Om te bekijken of je de Rowenta X-Ô 90 IX7767 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Rowenta X-Ô 90 IX7767 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.