Rowenta X-Pert 6.60 RH6879 Black Friday deal

5/5

Rowenta X-Pert 6.60 RH6879 nodig? Check snel of je deze Rowenta X-Pert 6.60 RH6879 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Rowenta X-Pert 6.60 RH6879.

Specificaties Rowenta X-Pert 6.60 RH6879

Merk

Rowenta

Fabrikantcode

RH6879

Omschrijving van de Rowenta X-Pert 6.60 RH6879

De Rowenta X-Pert 6.60 RH6879 stelt je in staat om je huis gedurende één uur ononderbroken schoon te maken. Deze steelstofzuiger is speciaal ontworpen voor harde vloeren en tapijten met zowel een hoge als een lage pool. Wat deze stofzuiger echt uniek maakt, is de geïntegreerde led-verlichting op de vloerzuigmond. Hierdoor wordt stof en vuil tijdens het stofzuigen perfect zichtbaar, zodat je niet onnodig meerdere keren over hetzelfde gebied hoeft te gaan. Dit zorgt ervoor dat je optimaal gebruik kunt maken van de accuduur. De Rowenta X-Pert 6.60 RH6879 wordt geleverd met diverse accessoires, waardoor hij zeer veelzijdig in gebruik is. Naast het gebruik als steelstofzuiger, kan dit apparaat ook worden omgevormd tot een kruimeldief. Met de meegeleverde mini turboborstel kun je gemakkelijk dierenhaar van je bekleding verwijderen. Daarnaast is er ook een kierenzuigmond inbegrepen, waarmee je eenvoudig bij alle lastig bereikbare hoekjes en kieren van je autostoel kunt komen. Met de Rowenta X-Pert 6.60 RH6879 haal je een krachtige en veelzijdige stofzuiger in huis. Dankzij de lange accuduur en de handige accessoires kun je moeiteloos je hele huis schoonmaken, van vloeren tot meubels en zelfs je auto. Deze stofzuiger maakt het schoonmaken niet.

Pluspunten
 • Je stofzuigt laagpolig tapijt en niet-kwetsbare harde vloeren met de combiborstel

  .

  -> Je zuigt laagpolig tapijt en niet-kwetsbare harde vloeren op met de combiborstel. De led verlichte vloerzuigmond verbetert het zicht op donkere plekken, zoals onder de bank en onder je bed

  .

  -> De led-verlichte vloerzuigmond verbetert het zicht op donkere plekken, zoals onder de bank en onder je bed. De stofzuiger is veelzijdig in gebruik dankzij de kruimeldief, die je gemakkelijk loskoppelt van de steel

  .

  -> De stofzuiger is veelzijdig te gebruiken dankzij de kruimeldief, die je eenvoudig van de steel kunt loskoppelen.

Minpunten
 • Je krijgt geen parketborstel meegeleverd, wat de stofzuiger ongeschikt maakt voor het schoonmaken van houten en harde, kwetsbare vloeren. Deze stofzuiger behoort met een geluidsniveau van 85 decibel tot de luidste stofzuigers.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Rowenta X-Pert 6.60 RH6879

Om te bekijken of je de Rowenta X-Pert 6.60 RH6879 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Rowenta X-Pert 6.60 RH6879 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals