Samsung Bespoke Jet AI Black Friday deal

5/5

Samsung Bespoke Jet AI nodig? Check snel of je deze Samsung Bespoke Jet AI voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Samsung Bespoke Jet AI.

Specificaties Samsung Bespoke Jet AI

Merk

Samsung

Fabrikantcode

VS28C9784QK/WA

Omschrijving van de Samsung Bespoke Jet AI

De Samsung Bespoke Jet AI maakt het schoonmaken van je vloeren een fluitje van een cent dankzij kunstmatige intelligentie. Deze stofzuiger maakt gebruik van geavanceerde sensoren om het oppervlak te meten dat gereinigd moet worden. Vervolgens analyseert de AI deze gegevens en bepaalt de optimale zuigkracht en borstelsnelheid voor een grondige reiniging. Hierdoor bespaar je niet alleen energie, maar zorg je er ook voor dat je vloeren altijd brandschoon zijn. En wanneer je klaar bent met stofzuigen, hoef je je geen zorgen te maken over het legen van de stofzuiger. Plaats gewoon de Jet AI in het leegstation en het vuil wordt automatisch opgezogen en opgevangen. Zo hoef je deze vervelende klus niet zelf te doen. Deze stofzuiger is niet alleen effectief, maar ook compact en licht van gewicht. Ondanks zijn kleine formaat heeft hij een indrukwekkende zuigkracht die zelfs beter is dan zijn voorganger. Met een enkele oplaadbeurt kun je tot wel 100 minuten gebruikmaken van dit apparaat. Daarnaast worden er diverse accessoires meegeleverd, waarmee je de stofzuiger kunt aanpassen aan elk type vloer. En dankzij de ingebouwde ledlamp kun je zelfs het kleinste vuil goed zien. Om het geheel compleet te maken, wordt er ook een handige opbergstandaard meegeleverd waarin je de accessoires kunt opbergen. Met de Samsung Bespoke Jet AI wordt stofzuigen een mo.

Pluspunten
  • Met behulp van kunstmatige intelligentie analyseert de stofzuiger het oppervlak, zodat je altijd de juiste zuigkracht en borstelsnelheid gebruikt. De stofzuiger maakt zichzelf leeg in het leegstation, zodat je deze stoffige taak niet zelf hoeft te doen. Dankzij de bijgevoegde accessoires kun je ook lastig bereikbare plekken reinigen en moeiteloos dierenharen verwijderen.

Minpunten
  • De automatische stofzuigerzak van het leegstation moet eens in de paar maanden worden geleegd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Samsung Bespoke Jet AI

Om te bekijken of je de Samsung Bespoke Jet AI tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Samsung Bespoke Jet AI wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals