1. black friday
  2. Samsung Bespoke Jet Midnight Blue

Samsung Bespoke Jet Midnight Blue Black Friday deal

5/5

Samsung Bespoke Jet Midnight Blue nodig? Check snel of je deze Samsung Bespoke Jet Midnight Blue voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Samsung Bespoke Jet Midnight Blue.

Specificaties Samsung Bespoke Jet Midnight Blue

Merk

Samsung

Fabrikantcode

VS20A95973B/WA

Omschrijving van de Samsung Bespoke Jet Midnight Blue

Met de Samsung Bespoke Jet Midnight Blue hoef je je geen zorgen meer te maken over het legen van het stofreservoir. Dit innovatieve stofzuigermodel zorgt ervoor dat het legen en opladen van het reservoir volledig automatisch gebeurt in het handige leeg- en laadstation. Het station zuigt het stofreservoir leeg en het verzamelde stof wordt opgevangen in een zak. Deze veelzijdige stofzuiger is perfect voor het reinigen van harde vloeren, zoals tegels, dankzij de meegeleverde combiborstel. Als je je beklede meubels of tapijt op de trap stofvrij wilt maken, kun je eenvoudig de mini turboborstel gebruiken. En als je je schoonmaakroutine graag in één keer wilt afronden, kun je de dweilborstel op de steel klikken en het waterreservoir vullen. De doeken maken een draaiende beweging, waardoor je heel gemakkelijk je vloer kunt schrobben. Met de extra accu die bij de Samsung Bespoke Jet Midnight Blue wordt geleverd, kun je niet alleen de benedenverdieping stofzuigen en dweilen, maar ook nog de bovenverdieping zonder onderbrekingen aanpakken. Met dit innovatieve en gebruiksvriendelijke stofzuigermodel wordt schoonmaken een fluitje van een cent en kun je genieten van een brandschone vloer in een handomdraai.

Pluspunten
  • Je krijgt een automatische oplaad- en leegstation die veel werk uit handen neemt. Dankzij de extra accu wordt de accuduur verdubbeld van 60 naar 120 minuten. Nadat je klaar bent met stofzuigen, dweil je de vloer met de dweilborstel.

Minpunten
  • Het automatische afzuigsysteem heeft een stofzuigerzak die je eens in de paar maanden leegt. De stofzuiger wordt niet geleverd met een parketborstel, wat hem minder geschikt maakt voor het stofzuigen van kwetsbare vloeren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Samsung Bespoke Jet Midnight Blue

Om te bekijken of je de Samsung Bespoke Jet Midnight Blue tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Samsung Bespoke Jet Midnight Blue wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.