Samsung Bespoke Jet Misty White Black Friday deal

5/5

Samsung Bespoke Jet Misty White nodig? Check snel of je deze Samsung Bespoke Jet Misty White voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Samsung Bespoke Jet Misty White.

Specificaties Samsung Bespoke Jet Misty White

Merk

Samsung

Fabrikantcode

VS20A95843W/WA

Omschrijving van de Samsung Bespoke Jet Misty White

Met de Samsung Bespoke Jet Misty White wordt het legen van het stofreservoir een fluitje van een cent. Geen gedoe meer met stoffige klusjes! Deze handige steelstofzuiger wordt geleverd met een oplaad- en afzuigstation, waarin je eenvoudig het stofreservoir leegt met slechts een druk op de knop. Maar dat is nog niet alles! Bij de aankoop van deze stofzuiger ontvang je een scala aan accessoires, waarmee je niet alleen je vloer kunt schoonmaken, maar ook je trap, beklede meubels en zelfs je auto! Dankzij de kierenzuiger en de gemotoriseerde mini turboborstel verwijder je moeiteloos dierenharen, stof en kruimels van je meubels. Het handige display geeft je bovendien inzicht in de resterende accuduur, zodat je altijd precies weet hoelang je nog kunt stofzuigen. En wanneer je klaar bent, plaats je de stofzuiger gewoon terug in het laadstation. Na slechts 3,5 uur is hij weer volledig opgeladen en klaar voor het volgende rondje door je huis. Met de Samsung Bespoke Jet Misty White wordt stofzuigen een waar genot!

Pluspunten
  • Je krijgt een automatisch oplaad- en leegstation in één, dat veel werk uit handen neemt. Je kunt gemakkelijk alle soorten vloeren stofzuigen en dierenharen verwijderen dankzij de gemotoriseerde combi- en parketborstel. De stofzuiger is veelzijdig in gebruik dankzij de kruimeldief, die je eenvoudig van de steel kunt loskoppelen.

Minpunten
  • De automatische stofzuigerstation heeft een stofzuigerzak, deze moet je om de paar maanden legen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Samsung Bespoke Jet Misty White

Om te bekijken of je de Samsung Bespoke Jet Misty White tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Samsung Bespoke Jet Misty White wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals