1. black friday
  2. Samsung Bespoke Jet Woody Green

Samsung Bespoke Jet Woody Green Black Friday deal

5/5

Samsung Bespoke Jet Woody Green nodig? Check snel of je deze Samsung Bespoke Jet Woody Green voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Samsung Bespoke Jet Woody Green.

Specificaties Samsung Bespoke Jet Woody Green

Merk

Samsung

Fabrikantcode

VS20A95943N/WA

Omschrijving van de Samsung Bespoke Jet Woody Green

De Samsung Bespoke Jet Woody Green is een luxueuze steelstofzuiger met een geïntegreerd oplaad- en afzuigsysteem, waardoor het legen van de stofbak een fluitje van een cent is. Met de extra accu die bij deze stofzuiger wordt geleverd, kun je maar liefst 120 minuten onafgebroken stofzuigen. Dit maakt hem uitermate geschikt voor grote huishoudens. Daarnaast ontvang je ook nog eens een uitgebreid assortiment aan accessoires die in elke situatie van pas komen. Zo krijg je twee hoofdborstels voor verschillende vloertypes en diverse kleine accessoires waarmee je bijvoorbeeld moeiteloos dierenharen van de bank verwijdert. Wat deze stofzuiger echt uniek maakt, is het meerlaagse filtersysteem dat maar liefst 99,999% van de uitgeblazen lucht filtert. Hierdoor ben je verzekerd van een schone en gezonde leefomgeving. Daarnaast kun je tijdens het stofzuigen nauwkeurig de accuduur in de gaten houden dankzij het handige LCD-display. Zo weet je altijd precies hoe lang je nog kunt stofzuigen voordat de accu weer opgeladen moet worden. De Samsung Bespoke Jet Woody Green is een onmisbaar hulpmiddel voor iedereen die houdt van een schoon en fris huis.

Pluspunten
  • Je krijgt een automatisch oplaad- en leegstation, wat veel werk uit handen neemt. Met de gemotoriseerde combi- en parketborstel stofzuig je gemakkelijk alle vloertypes en verwijder je dierenharen. Door de extra accu wordt de accuduur verdubbeld, van 60 naar 120 minuten.

Minpunten
  • De automatische leegstation heeft een stofzuigerzak, die je eens in de paar maanden leegt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Samsung Bespoke Jet Woody Green

Om te bekijken of je de Samsung Bespoke Jet Woody Green tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Samsung Bespoke Jet Woody Green wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.