1. black friday
  2. Samsung DV70TA000TE

Samsung DV70TA000TE Black Friday deal

5/5

Samsung DV70TA000TE nodig? Check snel of je deze Samsung DV70TA000TE voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Samsung DV70TA000TE.

Specificaties Samsung DV70TA000TE

Merk

Samsung

Fabrikantcode

DV70TA000TE/EN

Omschrijving van de Samsung DV70TA000TE

De Samsung DV70TA000TE/EN warmtepompdroger zorgt ervoor dat de kleding van één persoon langer mooi blijft. Dit wordt mogelijk gemaakt door het OptimalDry systeem, dat sensoren gebruikt om de vochtigheid van je kleding tijdens het drogen te meten. Zodra je kleding droog is, stopt de wasdroger automatisch. Hierdoor wordt voorkomen dat je favoriete trui langer dan nodig wordt gedroogd, wat slijtage voorkomt. Met deze warmtepompdroger heb je de keuze uit maar liefst 14 droogprogramma's, zodat je altijd het juiste programma kunt kiezen voor je beddengoed, fijne blouses en sportkleding. Daarnaast wordt er een condensafvoerslang meegeleverd, die je eenvoudig kunt aansluiten op de droger. Hierdoor spoelt het condenswater direct weg en hoef je niet meer om te kijken naar de condensbak. Dit bespaart niet alleen tijd, maar zorgt er ook voor dat je geen gedoe meer hebt met het legen van de condensbak. Met de Samsung DV70TA000TE/EN warmtepompdroger ben je verzekerd van optimale droogresultaten en wordt het behoud van je kleding gewaarborgd. Dankzij de vele droogprogramma's en het handige OptimalDry systeem is deze droger de ideale keuze voor iedereen die zuinig is op zijn kleding en tegelijkertijd gemak wil ervaren tijdens het drogen.

Pluspunten
  • Het OptimalDry-systeem van deze droger met een capaciteit van 7 kilo en een energieklasse A++ voorkomt dat je wasgoed krimpt door middel van vochtigheidssensoren. Het condenswater kan direct worden afgevoerd met behulp van een afvoerslang. Je kunt ook de wasdroger aansluiten op de waterafvoer, zodat je het condensreservoir nooit meer hoeft leeg te maken.

Minpunten
  • Is een droger met de snelheidsklasse 'normaal' niet sneller dan een gemiddelde droger met een vulgewicht van 7 kilogram.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Samsung DV70TA000TE

Om te bekijken of je de Samsung DV70TA000TE tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Samsung DV70TA000TE wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.