1. black friday
  2. Samsung DV80T7220BH

Samsung DV80T7220BH Black Friday deal

5/5

Samsung DV80T7220BH nodig? Check snel of je deze Samsung DV80T7220BH voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Samsung DV80T7220BH.

Specificaties Samsung DV80T7220BH

Merk

Samsung

Fabrikantcode

DV80T7220BH/S2

Omschrijving van de Samsung DV80T7220BH

Met de Samsung DV80T7220BH 7000 serie wordt het drogen van je kleding een fluitje van een cent. Dankzij de geavanceerde Optimal Dry sensoren weet deze droger precies hoe lang jouw wasgoed nodig heeft om perfect droog te worden. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken dat je kleding te lang wordt blootgesteld aan hitte, waardoor ze langer meegaan en hun kwaliteit behouden. Maar dat is nog niet alles! Deze droger is uitgerust met de revolutionaire AI Control technologie, waardoor je nooit meer hoeft te twijfelen welk programma je moet kiezen. De machine herkent en analyseert automatisch de lading en stelt het meest geschikte droogprogramma voor. Daarnaast onthoudt de AI je voorkeuren en gewoontes, waardoor je wasprogramma's volledig gepersonaliseerd worden. Het gemak van deze droger stopt niet bij de machine zelf. Met behulp van de handige smartphone-app kun je de droger overal bedienen en heb je altijd inzicht in de resterende droogtijd van je programma. Of je nu een kleine lading hebt of een grotere hoeveelheid kleding wilt drogen, met het vulgewicht van 8 kilogram is deze droger geschikt voor huishoudens van 2 tot 3 personen. Kortom, met de Samsung DV80T7220BH 7000 serie krijg je niet alleen perfect gedroogde kleding, maar ook een gebruiksvriendelijke en gepersonaliseerde droogervaring.

Pluspunten
  • Met de SmartThings-app kun je je wasdroger bedienen waar en wanneer je maar wilt met je smartphone. Het OptimalDry systeem voorkomt dat je wasgoed krimpt door gebruik te maken van vochtigheidssensoren. Je kunt je wasdroger ook aansluiten op de waterafvoer, zodat je het condensreservoir nooit meer hoeft leeg te maken.

Minpunten
  • De condensor vereist nog steeds onderhoud omdat hij niet volledig zelfreinigend is.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Samsung DV80T7220BH

Om te bekijken of je de Samsung DV80T7220BH tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Samsung DV80T7220BH wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.