1. black friday
  2. Samsung DV80T7220BT

Samsung DV80T7220BT Black Friday deal

5/5

Samsung DV80T7220BT nodig? Check snel of je deze Samsung DV80T7220BT voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Samsung DV80T7220BT.

Specificaties Samsung DV80T7220BT

Merk

Samsung

Fabrikantcode

DV80T7220BT/S2

Omschrijving van de Samsung DV80T7220BT

Met de Samsung DV80T7220BT uit de 7000 serie zorg je ervoor dat al je kleding op de juiste manier wordt gedroogd. De droger maakt gebruik van geavanceerde Optimal Dry sensoren, waardoor hij precies weet hoe lang jouw wasgoed nodig heeft om volledig te drogen. Dit zorgt ervoor dat je kleding nooit te lang wordt blootgesteld aan hitte, waardoor ze langer meegaan en er als nieuw uitzien. Het beste van alles is dat je niet meer hoeft na te denken over welk droogprogramma je moet kiezen. Dankzij de AI Control technologie van deze machine wordt het beste programma automatisch voorgesteld op basis van de lading. Bovendien leert de machine je gewoontes en past hij de programma's aan jouw voorkeuren aan. Je kunt de droger eenvoudig bedienen vanaf je smartphone, waar je ook bent. Via de handige app kun je zelfs precies zien hoelang het programma nog duurt, zodat je jouw tijd efficiënt kunt indelen. Met een vulgewicht van 8 kilogram is deze droger geschikt voor zowel kleine als grotere ladingen. Of je nu alleen woont of met een gezin van 2 of 3 personen, deze machine kan het aan. Dus zeg vaarwel tegen natte kleding en gedoe met drogen, en verwelkom de Samsung DV80T7220BT in jouw huishouden.

Pluspunten
  • Met de Smart Control app kun je je wasdroger bedienen waar en wanneer je maar wilt met je smartphone. Je kunt ook je wasdroger aansluiten op de waterafvoer, zodat je het condensreservoir nooit meer hoeft leeg te maken. De droger droogt relatief stil, met een geluidsniveau van slechts 63 decibel.

Minpunten
  • De condensor vereist nog steeds onderhoud omdat hij niet volledig zelfreinigend is.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Samsung DV80T7220BT

Om te bekijken of je de Samsung DV80T7220BT tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Samsung DV80T7220BT wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.