1. black friday
  2. Samsung DV80TA220AE

Samsung DV80TA220AE Black Friday deal

5/5

Samsung DV80TA220AE nodig? Check snel of je deze Samsung DV80TA220AE voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Samsung DV80TA220AE.

Specificaties Samsung DV80TA220AE

Merk

Samsung

Fabrikantcode

DV80TA220AE/EN

Omschrijving van de Samsung DV80TA220AE

De Samsung DV80TA220AE is een innovatieve warmtepompdroger met vochtigheidssensoren, waardoor je wasgoed nooit langer droogt dan nodig is. Dit zorgt ervoor dat je favoriete kledingstukken, zoals T-shirts, langer mooi blijven. Met een vulgewicht van maar liefst 8 kilogram kun je niet alleen je normale ladingen drogen, maar ook grotere ladingen, zoals beddengoed voor 2 of 3 personen. Met maar liefst 14 droogprogramma's vind je altijd gemakkelijk de juiste instellingen voor al je kledingstukken, of het nu gaat om je delicate wollen truien of je sportieve tenniskleding. Bovendien is deze warmtepompdroger ook nog eens energiezuinig, met een A+++ energielabel. Dit betekent dat je niet alleen goed zorgt voor je kleding, maar ook voor het milieu én je portemonnee. Ben je het zat om steeds de condensbak te moeten legen? Geen probleem! Bij de Samsung DV80TA220AE wordt een condensafvoerslang meegeleverd, waardoor het condenswater direct wordt weggespoeld. Dit bespaart je niet alleen tijd en moeite, maar zorgt er ook voor dat je droger altijd optimaal blijft presteren. Kortom, met de Samsung DV80TA220AE haal je een geavanceerde warmtepompdroger in huis die niet alleen zorgt voor perfect droge was, maar ook nog eens energiezuinig en gebruiksvriendelijk is.

Pluspunten
  • Het OptimalDry systeem beschermt je wasgoed tegen krimpen door middel van vochtigheidssensoren. Deze warmtepompdroger is zeer energiezuinig en heeft energieklasse A+++. Je kunt ook je wasdroger aansluiten op de waterafvoer, zodat je het condensreservoir nooit meer hoeft leeg te maken.

Minpunten
  • De condensor reinigt zichzelf niet volledig, dus er is onderhoud nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Samsung DV80TA220AE

Om te bekijken of je de Samsung DV80TA220AE tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Samsung DV80TA220AE wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.