1. Samsung DV90BB5245ABS2 Bespoke

Samsung DV90BB5245ABS2 Bespoke Black Friday deal

5/5

Samsung DV90BB5245ABS2 Bespoke nodig? Check snel of je deze Samsung DV90BB5245ABS2 Bespoke voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Samsung DV90BB5245ABS2 Bespoke.

Specificaties Samsung DV90BB5245ABS2 Bespoke

Merk

Samsung

Fabrikantcode

DV90BB5245ABS2

Omschrijving van de Samsung DV90BB5245ABS2 Bespoke

In de Samsung DV90BB5245ABS2 Bespoke wasdroger kun je grote hoeveelheden wasgoed op een zeer energiezuinige manier drogen. Met een energieklasse van A+++, kun je maar liefst € 154,- per jaar besparen op energiekosten. Dit model van Samsung is ontworpen met een minimalistische en moderne uitstraling, waardoor het perfect past in jouw washok. Dankzij de Optimal Dry sensoren wordt je kleding op de juiste temperatuur en tijd gedroogd. Wil je snel wat kleding opfrissen zonder een volledig wasprogramma te draaien? Kies dan voor AirWash, waarmee je oude geurtjes uit je favoriete shirt verwijdert met behulp van lucht. Daarnaast biedt de DV90BB5245ABS2 Bespoke wasdroger ook een Hygiene Care droogprogramma, ideaal voor mensen met allergieën. Dit programma zorgt ervoor dat bacteriën en allergenen uit je wasgoed verdwijnen, waardoor je kleding schoon en fris blijft. Bovendien voorkom je met de 'Anti-kreuk' functie kreukels in je overhemden. Na het droogprogramma blijft de trommel nog draaien, waardoor je kleding minder kreukt en je ze direct kunt dragen zonder te strijken. Met de Samsung DV90BB5245ABS2 Bespoke wasdroger geniet je van efficiënt drogen met behoud van de kwaliteit van je kleding.

Pluspunten
  • Met behulp van de AI Control-technologie kun je je wasdroger bedienen met je smartphone en past het droogprogramma zich automatisch aan op het wasprogramma. Het Hygiene Care-programma reinigt je kleding op een hoge temperatuur en verwijdert bacteriën en allergenen. Met het AirWash-programma kun je gedragen kleding snel opfrissen zonder het eerst te wassen.

Minpunten
  • Heeft geen Supersnelheid om jouw kleding sneller te laten drogen. De condensor reinigt zichzelf niet volledig, dus onderhoud blijft noodzakelijk.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Samsung DV90BB5245ABS2 Bespoke

Om te bekijken of je de Samsung DV90BB5245ABS2 Bespoke tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Samsung DV90BB5245ABS2 Bespoke wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals