1. Samsung DV90BB7445GES2 Bespoke

Samsung DV90BB7445GES2 Bespoke Black Friday deal

5/5

Samsung DV90BB7445GES2 Bespoke nodig? Check snel of je deze Samsung DV90BB7445GES2 Bespoke voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Samsung DV90BB7445GES2 Bespoke.

Specificaties Samsung DV90BB7445GES2 Bespoke

Merk

Samsung

Fabrikantcode

DV90BB7445GES2

Omschrijving van de Samsung DV90BB7445GES2 Bespoke

In de Samsung DV90BB7445GES2 Bespoke wasdroger van de 7000 serie kun je gemakkelijk een hele week aan kleding of een grote stapel beddengoed drogen. Deze droger heeft een strak en modern ontwerp met een vlak paneel, waardoor hij perfect past in elke stijlvolle wasruimte. Met het SuperSpeed programma kun je je kleding snel drogen, dankzij de QuickDrive techniek duurt dit slechts 81 minuten. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over welk droogprogramma je moet kiezen als je ook een Samsung wasmachine hebt, want met de AI Control functie stemt de droger automatisch het programma af op de wasmachine. Voor degenen die last hebben van pollen of allergieën, is er de Hygiene Care optie. Deze zorgt ervoor dat bacteriën uit je kleding verdwijnen, waardoor je kleding niet alleen droog, maar ook hygiënisch schoon wordt. Bovendien bespaar je met deze energiezuinige droger tot wel € 154,- per jaar op energiekosten, dankzij de A+++ energieklasse. Met de Samsung DV90BB7445GES2 Bespoke wasdroger haal je niet alleen een stijlvolle en efficiënte droger in huis, maar ook een apparaat dat zorgt voor schone, frisse en energiebesparende resultaten.

Pluspunten
  • Met behulp van de AI Control-technologie kun je je wasdroger bedienen met je smartphone en past het droogprogramma zich aan op het wasprogramma. Met het Super Speed-programma kun je een halfvolle trommel drogen in slechts 81 minuten. Het Hygiene Care-programma reinigt je kleding op een hoge temperatuur en verwijdert bacteriën en allergenen.

Minpunten
  • De condensor heeft geen volledige zelfreiniging, wat betekent dat er nog steeds onderhoud nodig is.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Samsung DV90BB7445GES2 Bespoke

Om te bekijken of je de Samsung DV90BB7445GES2 Bespoke tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Samsung DV90BB7445GES2 Bespoke wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals