1. Samsung DV90BB9445GBS2 Bespoke

Samsung DV90BB9445GBS2 Bespoke Black Friday deal

5/5

Samsung DV90BB9445GBS2 Bespoke nodig? Check snel of je deze Samsung DV90BB9445GBS2 Bespoke voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Samsung DV90BB9445GBS2 Bespoke.

Specificaties Samsung DV90BB9445GBS2 Bespoke

Merk

Samsung

Fabrikantcode

DV90BB9445GBS2

Omschrijving van de Samsung DV90BB9445GBS2 Bespoke

Met de Samsung DV90BB9445GBS2 Bespoke wasdroger kun je grote hoeveelheden beddengoed in één keer drogen. Deze droger heeft een ruime capaciteit van 9 kilogram, waardoor je moeiteloos een grote berg wasgoed kunt drogen. Het minimalistische en moderne ontwerp van de Samsung Bespoke droger voegt een stijlvolle touch toe aan je wasruimte. Dankzij de AI Dry functie past de droger automatisch de droogtemperatuur en -tijd aan op basis van de lading wasgoed. Hierdoor ben je altijd verzekerd van optimale droogresultaten, terwijl je energie bespaart. Als je snel een paar kledingstukken wilt drogen, kun je het SuperSpeed programma kiezen. Met behulp van de QuickDrive technologie kun je je favoriete outfits al binnen 81 minuten drogen. Met het AirWash programma kun je gedragen blouses en andere kledingstukken opfrissen met behulp van lucht. Hierdoor worden geurtjes verwijderd en wordt je kleding weer heerlijk fris. Als je de droger 's nachts wilt gebruiken, kun je gebruik maken van de Silent Dry functie, waardoor het geluidsniveau wordt geminimaliseerd. Bovendien bespaar je met de Samsung DV90BB9445GBS2 Bespoke wasdroger energie en kosten, dankzij de energieklasse A+++. Je kunt tot maar liefst €154,- per jaar besparen op je energierekening. Kortom, deze droger biedt niet alleen uitstekende prestaties, maar ook gemak, stijl en efficiëntie in één app.

Pluspunten
  • Met de AI Control technologie kun je jouw wasdroger bedienen met je smartphone en past het droogprogramma zich aan op het wasprogramma. Met het Super Speed programma kun je een halfvolle trommel drogen in slechts 81 minuten. Dankzij het Silent Dry ontwerp kun je extra stil drogen, waardoor je zelfs 's nachts een was kunt draaien.

Minpunten
  • De condensor heeft onderhoud nodig omdat het niet volledig zelfreinigend is.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Samsung DV90BB9445GBS2 Bespoke

Om te bekijken of je de Samsung DV90BB9445GBS2 Bespoke tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Samsung DV90BB9445GBS2 Bespoke wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals