1. Samsung DV90BB9445GMS2 Bespoke

Samsung DV90BB9445GMS2 Bespoke Black Friday deal

5/5

Samsung DV90BB9445GMS2 Bespoke nodig? Check snel of je deze Samsung DV90BB9445GMS2 Bespoke voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Samsung DV90BB9445GMS2 Bespoke.

Specificaties Samsung DV90BB9445GMS2 Bespoke

Merk

Samsung

Fabrikantcode

DV90BB9445GMS2

Omschrijving van de Samsung DV90BB9445GMS2 Bespoke

De Samsung DV90BB9445GMS2 Bespoke wasdroger is de perfecte keuze voor het drogen van grote hoeveelheden beddengoed in één keer. Met een capaciteit van 9 kilogram kun je moeiteloos al je kleding van de hele week in één keer laten drogen. Het strakke, minimalistische ontwerp en het digitale display geven deze droger een moderne uitstraling. Met de AI Dry functie wordt je kleding optimaal beschermd tijdens het drogen. De droger past automatisch de droogtemperatuur en -tijd aan op basis van de lading, zodat je kleding altijd perfect gedroogd wordt. Heb je haast? Geen probleem! Met het SuperSpeed programma kun je 3 kilogram wasgoed drogen in slechts 81 minuten. Daarnaast beschikt deze droger ook over het handige AirWash programma, waarmee je gedragen blouses kunt opfrissen met behulp van lucht. En als je de droger 's nachts wilt gebruiken, kun je genieten van de stille werking dankzij de Silent Dry functie. Met de Samsung DV90BB9445GMS2 Bespoke wasdroger geniet je van efficiënt drogen met optimale resultaten, terwijl je kleding altijd in topconditie blijft.

Pluspunten
  • Met behulp van de AI Control-technologie bedien je jouw wasdroger met jouw smartphone en past het droogprogramma zich automatisch aan op het wasprogramma. Met het Super Speed-programma droog je een halfvolle trommel in slechts 81 minuten. Dankzij het Silent Dry-ontwerp kun je extra stil drogen, waardoor je zelfs 's nachts een was kunt laten draaien.

Minpunten
  • De condensor reinigt zichzelf niet volledig, waardoor er onderhoud nodig blijft.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Samsung DV90BB9445GMS2 Bespoke

Om te bekijken of je de Samsung DV90BB9445GMS2 Bespoke tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Samsung DV90BB9445GMS2 Bespoke wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals