Samsung DV90T5240AW Black Friday deal

5/5

Samsung DV90T5240AW nodig? Check snel of je deze Samsung DV90T5240AW voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Samsung DV90T5240AW.

Specificaties Samsung DV90T5240AW

Merk

Samsung

Fabrikantcode

DV90T5240AW/S2

Omschrijving van de Samsung DV90T5240AW

Met de slimme Samsung DV90T5240AW 5000 serie wasdroger wordt het drogen van grote ladingen was een eitje. Met een vulgewicht van 9 kilogram hoef je nooit meer te twijfelen welk droogprogramma het beste is. Deze droger is uitgerust met AI control, waardoor hij automatisch het beste programma adviseert voor jouw specifieke wasgoed. Maar dat is nog niet alles! Dankzij de Optimal Dry sensoren in de machine hoef je je ook geen zorgen te maken dat je kleding te lang droogt. De droogtijd past zich namelijk aan aan de vochtigheid van je kleding. Hierdoor blijven je shirts langer als nieuw en bespaar je zowel tijd als energie. Maar wat als je nog niet thuis bent wanneer het droogprogramma is afgelopen? Geen probleem! Met de Anti-kreuk functie blijft de trommel na het programma af en toe ronddraaien. Dit zorgt ervoor dat het aantal kreukels in je wasgoed wordt verminderd, zelfs als je er niet direct bij bent om de was uit de droger te halen. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het strijken van je kleding en bespaar je weer kostbare tijd. De Samsung DV90T5240AW is niet alleen een krachtige en slimme wasdroger, maar ook een absolute must-have voor iedereen die waarde hecht aan gemak en kwaliteit.

Pluspunten
 • 1

  .

  Het OptimalDry systeem zorgt ervoor dat je wasgoed niet krimpt dankzij vochtigheidssensoren. 2

  .

  Je kunt je wasdroger ook aansluiten op de waterafvoer, waardoor je het condensreservoir nooit meer hoeft te legen. 3

  .

  Deze warmtepompdroger is zeer energiezuinig en heeft een energieklasse A+++.

Minpunten
 • De condensor reinigt zichzelf niet volledig, waardoor er onderhoud nodig blijft.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Samsung DV90T5240AW

Om te bekijken of je de Samsung DV90T5240AW tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Samsung DV90T5240AW wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals