1. Samsung DV90T6240LH

Samsung DV90T6240LH Black Friday deal

5/5

Samsung DV90T6240LH nodig? Check snel of je deze Samsung DV90T6240LH voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Samsung DV90T6240LH.

Specificaties Samsung DV90T6240LH

Merk

Samsung

Fabrikantcode

DV90T6240LH/S2

Omschrijving van de Samsung DV90T6240LH

Met de Samsung DV90T6240LH uit de 6000-serie kun je nu genieten van een ongeëvenaarde hygiëne in je wasgoed. Deze wasdroger is uitgerust met de Hygiene Care functie, waarmee huisstofmijt, bacteriën en allergenen effectief worden verwijderd. Of het nu gaat om je beddengoed of je favoriete teddybeer, je kunt er zeker van zijn dat ze extra schoon en fris zijn. Deze wasdroger heeft een ruime capaciteit van 9 kilogram, waardoor je grote hoeveelheden natte was in één keer kunt drogen. Met behulp van de AI Control functie adviseert de machine je automatisch over het beste droogprogramma voor elke lading. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het instellen van de juiste droogtijd en -temperatuur. Naast het drogen van je kleding, kun je ook gebruik maken van de Air Wash functie om je favoriete outfit even op te frissen. Dit programma verwijdert vervelende geurtjes met behulp van warme lucht, zonder dat je de kleding hoeft te wassen. Daarnaast zorgt de machine ervoor dat je kleding altijd optimaal wordt gedroogd dankzij de Optimal Dry sensoren. De droogtijd wordt automatisch aangepast aan de lading, waardoor je kleding nooit te lang wordt gedroogd en langer mooi blijft. Kortom, met de Samsung DV90T6240LH haal je niet alleen een krachtige en betrouwbare wasdroger in huis, maar ook een apparaat dat goed voor je kleding zorgt en.

Pluspunten
  • Met een vulgewicht van 9 kilogram, is deze A+++ droger zeer energiezuinig en droog je grote hoeveelheden wasgoed. Met behulp van de Smart Control app, kun je je wasdroger overal en altijd bedienen met je smartphone. Gebruik het AirWash programma om vieze luchtjes uit je wasgoed te verwijderen met behulp van lucht.

Minpunten
  • De condensor reinigt zichzelf niet volledig, dus er is onderhoud nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Samsung DV90T6240LH

Om te bekijken of je de Samsung DV90T6240LH tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Samsung DV90T6240LH wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals