1. Samsung DV90T8240SH

Samsung DV90T8240SH Black Friday deal

5/5

Samsung DV90T8240SH nodig? Check snel of je deze Samsung DV90T8240SH voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Samsung DV90T8240SH.

Specificaties Samsung DV90T8240SH

Merk

Samsung

Fabrikantcode

DV90T8240SH/S2

Omschrijving van de Samsung DV90T8240SH

De Samsung DV90T8240SH 8000 serie biedt een energiezuinige manier om je wasgoed te drogen, zelfs terwijl je slaapt. Met het Silent Dry programma kun je zonder problemen een lading was drogen zonder dat je nachtrust wordt verstoord. Het programma past het toerental aan, waardoor de droger slechts 60 decibel aan geluid produceert. Hierdoor kun je genieten van een goede nachtrust, terwijl je kleding perfect droogt. De Optimal Dry sensoren van deze wasdroger zorgen ervoor dat de droogtijd automatisch wordt aangepast, afhankelijk van de lading. Dit betekent dat je kleding nooit te lang wordt gedroogd, waardoor het risico op krimpen wordt verminderd en je kleding langer mooi blijft. Daarnaast maakt de AI Control technologie het gebruik van het juiste droogprogramma eenvoudig. De droger adviseert je via de app over de beste keuze voor jouw was en onthoudt zelfs je persoonlijke gewoontes. Ook kun je gemakkelijk de voortgang van het droogprogramma in de gaten houden. Met de Samsung DV90T8240SH wordt het drogen van je was een moeiteloos en efficiënt proces.

Pluspunten
  • Je sluit ook je wasdroger aan op de waterafvoer, waardoor je het condensreservoir niet meer hoeft leeg te maken. Het OptimalDry systeem voorkomt dat je wasgoed krimpt door middel van vochtigheidssensoren. Een zeer energiezuinige warmtepompdroger met energieklasse A+++.

Minpunten
  • De condensor reinigt zichzelf niet volledig, dus er is onderhoud nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Samsung DV90T8240SH

Om te bekijken of je de Samsung DV90T8240SH tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Samsung DV90T8240SH wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals