Samsung DV90TA240AE Black Friday deal

5/5

Samsung DV90TA240AE nodig? Check snel of je deze Samsung DV90TA240AE voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Samsung DV90TA240AE.

Specificaties Samsung DV90TA240AE

Merk

Samsung

Fabrikantcode

DV90TA240AE/EN

Omschrijving van de Samsung DV90TA240AE

De Samsung DV90TA240AE is de perfecte warmtepompdroger voor het drogen van grote ladingen wasgoed. Of het nu gaat om beddengoed, gordijnen of handdoeken, deze droger heeft voldoende ruimte om al je wasgoed efficiënt te drogen. Met het geavanceerde OptimalDry systeem kun je erop vertrouwen dat je kleding op een veilige manier wordt gedroogd. De vochtigheidssensoren meten continu de vochtigheid van je wasgoed en zodra het droog is, stopt de droger automatisch. Zo blijven je favoriete kledingstukken perfect in vorm en zien ze er langer als nieuw uit. Wat deze droger nog specialer maakt, is het stille geluidsniveau van slechts 63 decibel. Je kunt hem dus zonder enige zorgen naast je slaap- of studeerkamer plaatsen, zonder gestoord te worden door lawaai. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over hoge energiekosten, dankzij het energielabel van A+++. Je kunt genieten van een efficiënt droogproces zonder je zorgen te maken over je energieverbruik. En met de meegeleverde condensafvoerslang hoef je je geen zorgen te maken over het legen van het waterreservoir. Het water wordt direct afgevoerd, waardoor je droger altijd klaar is voor gebruik.

Pluspunten
  • Het OptimalDry systeem voorkomt dat je wasgoed krimpt door middel van vochtigheidssensoren. Een zeer energiezuinige warmtepompdroger met energieklasse A+++. Met de ruime trommelinhoud van 9 kilogram kun je meer wasgoed in één keer drogen.

Minpunten
  • De condensor reinigt zichzelf niet volledig, waardoor onderhoud noodzakelijk blijft.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Samsung DV90TA240AE

Om te bekijken of je de Samsung DV90TA240AE tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Samsung DV90TA240AE wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals