1. black friday
  2. Samsung Jet 70 Turbo

Samsung Jet 70 Turbo Black Friday deal

5/5

Samsung Jet 70 Turbo nodig? Check snel of je deze Samsung Jet 70 Turbo voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Samsung Jet 70 Turbo.

Specificaties Samsung Jet 70 Turbo

Merk

Samsung

Fabrikantcode

VS15T7031R1/EN

Omschrijving van de Samsung Jet 70 Turbo

De Samsung Jet 70 Turbo is een veelzijdige en krachtige steelstofzuiger die jouw schoonmaakroutine gemakkelijker maakt. Met slechts een paar eenvoudige stappen transformeer je deze stofzuiger in een handige kruimelzuiger, zodat je zelfs de moeilijk bereikbare plekken kunt schoonmaken. In de kit ontvang je een kierenzuigmond en een zachte afstofborstel, waarmee je zelfs op gevoelige oppervlakken kunt stofzuigen, zoals een glazen salontafel of hoogglans bureau. Daarnaast bevat de Jet 70 Turbo een handige combiborstel, die speciaal is ontworpen om hardnekkig vuil en dierenharen uit tapijten te verwijderen. Dankzij de ronddraaiende borstels dringt de borstel diep door in de vezels van de stof, waardoor geen enkel vuildeeltje achterblijft. Met een volle accu kun je ongeveer 40 minuten ononderbroken stofzuigen. En als je een extra accu aanschaft, kun je de accuduur zelfs verdubbelen, zodat je er zeker van kunt zijn dat je altijd de klus kunt afmaken. Een handig display op de stofzuiger geeft je alle informatie die je nodig hebt tijdens het schoonmaken. Zo weet je altijd hoeveel accuduur je nog hebt en kun je gemakkelijk de instellingen aanpassen. Met de Samsung Jet 70 Turbo wordt schoonmaken een plezierige en efficiënte ervaring.

Pluspunten
  • Geschikt voor dierenharen en tapijt vanwege de roterende borstels. Veelzijdig in gebruik dankzij de eenvoudig afneembare kruimelzuiger. De steelstofzuiger behoudt zijn zuigkracht dankzij de multi-cycloon, zelfs wanneer de stofbak vol is.

Minpunten
  • Je ontvangt geen parketborstel erbij, waardoor hij minder geschikt is voor kwetsbare vloeren. De stofzuiger heeft een dweilfunctie, maar hiervoor moet je een extra accessoire kopen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Samsung Jet 70 Turbo

Om te bekijken of je de Samsung Jet 70 Turbo tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Samsung Jet 70 Turbo wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals