1. Samsung Jet 70 Turbo + Samsung Clean Station

Samsung Jet 70 Turbo + Samsung Clean Station Black Friday deal

5/5

Samsung Jet 70 Turbo + Samsung Clean Station nodig? Check snel of je deze Samsung Jet 70 Turbo + Samsung Clean Station voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Samsung Jet 70 Turbo + Samsung Clean Station.

Specificaties Samsung Jet 70 Turbo + Samsung Clean Station

Merk

Samsung

Fabrikantcode

VCA-SAE904/WA

Omschrijving van de Samsung Jet 70 Turbo + Samsung Clean Station

Met de Samsung Clean Station hoef je je geen zorgen meer te maken over het reinigen en legen van het stofreservoir van je Samsung Jet 70 Turbo steelstofzuiger. Binnen slechts 21 seconden wordt het stofreservoir volledig gereinigd en geleegd. De Samsung Jet 70 Turbo is een krachtige steelstofzuiger die ook kan worden omgebouwd tot een handige kruimelzuiger. Naast de standaard accessoires, zoals de kierenzuigmond en zachte afstofborstel, ontvang je ook een combiborstel. Deze borstel is perfect voor het verwijderen van dierenharen en vuil uit tapijt dankzij de ronddraaiende borstels. Met een volle accu kun je ongeveer 40 minuten lang stofzuigen, maar het beste is dat de accu verwisselbaar is. Dit betekent dat je de accuduur kunt verdubbelen door simpelweg een extra accu aan te schaffen. En dan hebben we het nog niet gehad over de Samsung Clean Station! Je kunt het stofreservoir eenvoudig uit de steelstofzuiger verwijderen en op het Clean Station plaatsen. Dankzij de Air Pulse Technologie wordt het reservoir volledig leeggezogen, inclusief de kleinste stofdeeltjes. Het Clean Station is volledig afgesloten, waardoor er geen stofdeeltjes kunnen ontsnappen en in de lucht dwarrelen. Bovendien is het Clean Station uitgerust met een HEPA-filter dat maar liefst 99,999% van alle stofdeeltjes filtert. Dit maakt het automatische leegstation uitermate geschikt voor.

Pluspunten
  • Het schoonmaakstation neemt het legen van de stofreservoir over. Dankzij de draaiende borstels zuig je tapijt en verwijder je dierenharen gemakkelijk. Dankzij de loskoppelbare kruimelzuiger is het zeer veelzijdig in gebruik.

Minpunten
  • Wordt niet geleverd met een parketborstel, dus stofzuig je harde vloer voorzichtig. De stofzuiger heeft een dweilfunctie, maar hiervoor moet je een extra accessoire kopen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Samsung Jet 70 Turbo + Samsung Clean Station

Om te bekijken of je de Samsung Jet 70 Turbo + Samsung Clean Station tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Samsung Jet 70 Turbo + Samsung Clean Station wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals