1. black friday
  2. Samsung Jet 75 Complete

Samsung Jet 75 Complete Black Friday deal

5/5

Samsung Jet 75 Complete nodig? Check snel of je deze Samsung Jet 75 Complete voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Samsung Jet 75 Complete.

Specificaties Samsung Jet 75 Complete

Merk

Samsung

Fabrikantcode

VS20T7536T5/EN

Omschrijving van de Samsung Jet 75 Complete

De Samsung Jet 75 Complete is de perfecte stofzuiger voor alle vloertypes. Met de meegeleverde combi- en parketborstel kun je elk oppervlak grondig reinigen. Of je nu het laminaat in de woonkamer wilt aanpakken met de parketborstel of de mini turboborstel wilt gebruiken om dierenharen van de bank te verwijderen, het kliksysteem maakt het verwisselen van de borstels een fluitje van een cent. De ronddraaiende borstels dringen diep door in de stofvezels, zodat er geen vuil achterblijft. De Samsung Jet 75 Complete is niet alleen een krachtige stofzuiger, maar kan ook gemakkelijk worden omgebouwd tot een handige kruimeldief. Ideaal voor het opruimen van broodkruimels op de ontbijttafel of andere kleine klusjes. Met een volle accu kun je maar liefst 60 minuten lang stofzuigen, dus je kunt zonder onderbrekingen je hele huis schoonmaken. En het handige display geeft je alle informatie die je nodig hebt tijdens het stofzuigen. Met de Samsung Jet 75 Complete wordt stofzuigen een moeiteloze klus. Of je nu een harde vloer, tapijt of zelfs meubels wilt reinigen, deze stofzuiger is uitgerust met alles wat je nodig hebt. Maak je huis brandschoon en geniet van de krachtige prestaties van de Samsung Jet 75 Complete.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde parket- en combiborstel kun je alle vloertypes en dierenharen stofzuigen. De steelstofzuiger behoudt zijn zuigkracht dankzij de multi-cycloon, zelfs wanneer de stofbak vol is. Je kunt ongestoord verder stofzuigen met een accuduur van 60 minuten.

Minpunten
  • Deze steelstofzuiger produceert een relatief hoog geluidsniveau van 86 decibel. Om de dweilfunctie van de stofzuiger te gebruiken, moet je een extra accessoire aanschaffen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Samsung Jet 75 Complete

Om te bekijken of je de Samsung Jet 75 Complete tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Samsung Jet 75 Complete wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.