Samsung Jet 75 Complete + Samsung Clean Station Black Friday deal

5/5

Samsung Jet 75 Complete + Samsung Clean Station nodig? Check snel of je deze Samsung Jet 75 Complete + Samsung Clean Station voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Samsung Jet 75 Complete + Samsung Clean Station.

Specificaties Samsung Jet 75 Complete + Samsung Clean Station

Merk

Samsung

Fabrikantcode

VCA-SAE903/WA

Omschrijving van de Samsung Jet 75 Complete + Samsung Clean Station

Met de Samsung Clean Station wordt het reinigen en legen van het stofreservoir van de Samsung Jet 75 Complete steelstofzuiger een fluitje van een cent. Binnen slechts 21 seconden is het klusje geklaard. De Samsung Jet 75 Complete is niet zomaar een steelstofzuiger, maar een krachtig apparaat dat geschikt is voor alle schoonmaakklussen. Met de meegeleverde accessoires, zoals de turboborstel en parketborstel, kun je elke oppervlakte probleemloos aanpakken. Of je nu het laminaat in de woonkamer wilt schoonmaken of de dierenharen van de bank wilt verwijderen, met het handige kliksysteem wissel je eenvoudig van borstel. Maar het gemak houdt niet op bij de steelstofzuiger alleen. Het Clean Station is een ware revolutie op het gebied van stofreservoir reiniging. Plaats simpelweg het stofreservoir op het Clean Station en dankzij de innovatieve Air Pulse Technologie wordt het reservoir volledig leeggemaakt, inclusief de kleinste stofdeeltjes. Geen gedoe meer met ronddwarrelend stof, dankzij het gesloten station. Bovendien is het Clean Station voorzien van een HEPA-filter dat maar liefst 99,999% van alle stofdeeltjes filtert. Hierdoor is het automatische leegstation ook geschikt voor mensen met een stofallergie. Met de Samsung Jet 75 Complete en het bijbehorende Clean Station wordt schoonmaken een plezierige en hygiënische ervaring.

Pluspunten
  • Het schoonmaakstation zorgt ervoor dat het stofreservoir automatisch wordt geleegd. De steelstofzuiger is geschikt voor het verwijderen van dierenharen en het reinigen van tapijt dankzij de draaiende borstels. Het is veelzijdig in gebruik dankzij de kruimelzuiger, die eenvoudig van de steel kan worden losgekoppeld.

Minpunten
  • Om gebruik te kunnen maken van de dweilfunctie van de stofzuiger, dien je een extra accessoire aan te schaffen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Samsung Jet 75 Complete + Samsung Clean Station

Om te bekijken of je de Samsung Jet 75 Complete + Samsung Clean Station tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Samsung Jet 75 Complete + Samsung Clean Station wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals