1. black friday
  2. Samsung Jet 75 Pro + Soft Action parketborstel

Samsung Jet 75 Pro + Soft Action parketborstel Black Friday deal

5/5

Samsung Jet 75 Pro + Soft Action parketborstel nodig? Check snel of je deze Samsung Jet 75 Pro + Soft Action parketborstel voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Samsung Jet 75 Pro + Soft Action parketborstel.

Specificaties Samsung Jet 75 Pro + Soft Action parketborstel

Merk

Samsung

Fabrikantcode

VCA-SAB90

Omschrijving van de Samsung Jet 75 Pro + Soft Action parketborstel

Met de Samsung Jet 75 Pro + Soft Action parketborstel haal je niet zomaar een gewone stofzuiger in huis, maar een complete schoonmaakroutine. Deze krachtige stofzuiger is speciaal ontworpen om je parketvloer te beschermen tegen krassen dankzij de zachte parketborstel. Maar dat is niet alles, want naast het stofzuigen kun je ook moeiteloos de vloer dweilen met het handige dweilopzetstuk dat bij de set wordt geleverd. Het dweilopzetstuk is voorzien van roterende dweildoeken die je onder de kraan nat kunt maken. Deze doeken draaien rond onder de borstel, waardoor zelfs hardnekkige vlekken, zoals koffievlekken, gemakkelijk van de vloer verwijderd kunnen worden. Maar de Samsung Jet 75 Pro is niet alleen geschikt voor het reinigen van je parketvloer. Met de speciale mini turboborstel kun je ook je beklede meubels grondig stof- en haarvrij maken. Daarnaast beschikt deze veelzijdige stofzuiger over diverse opzetstukken die je eenvoudig op de kruimeldief kunt klikken. Hierdoor kun je ook gemakkelijk je plinten en kieren achter meubels stofzuigen. Dankzij de indrukwekkende accuduur van maar liefst 60 minuten kun je met de Samsung Jet 75 Pro + Soft Action parketborstel zorgeloos de boven- en benedenverdieping stofzuigen en dweilen. Kortom, met deze innovatieve schoonmaak.

Pluspunten
  • Je beschermt je parketvloer tegen krassen met de parketborstel. Met de dweilborstel geef je de vloer meteen een dweilbeurt na het stofzuigen. Met een accuduur van 60 minuten kun je zowel de boven- als benedenverdieping stofzuigen.

Minpunten
  • Deze steelstofzuiger maakt vrij veel geluid met een geluidsniveau van 86 decibel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Samsung Jet 75 Pro + Soft Action parketborstel

Om te bekijken of je de Samsung Jet 75 Pro + Soft Action parketborstel tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Samsung Jet 75 Pro + Soft Action parketborstel wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.