Samsung Jet 90 Multi Black Friday deal

5/5

Samsung Jet 90 Multi nodig? Check snel of je deze Samsung Jet 90 Multi voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Samsung Jet 90 Multi.

Specificaties Samsung Jet 90 Multi

Merk

Samsung

Fabrikantcode

VS20R9044T2/EN

Omschrijving van de Samsung Jet 90 Multi

De Samsung Jet 90 Multi wordt geleverd met een handig oplaadstation, zodat je de zachte afstofborstel, kierenzuigmond en steelstofzuiger netjes kunt opbergen. Dit oplaadstation is niet alleen praktisch, maar ook een echte eyecatcher. De stofzuiger heeft een indrukwekkende accuduur van maar liefst 60 minuten en beschikt over 3 zuigstanden. Hierdoor hoef je nooit tekort te komen aan zuigkracht, want voor elke klus is er een geschikte stand beschikbaar. Daarnaast wordt er ook een mini turboborstel meegeleverd, die ideaal is voor het verwijderen van dierenharen van je bank of traptreden. Dankzij de ronddraaiende borstelharen is deze borstel zeer effectief. Alle informatie met betrekking tot het stofzuigen kun je eenvoudig aflezen op het overzichtelijke LCD-display. Bovendien heeft deze stofzuiger een geavanceerd meerlaags filtersysteem, dat tot wel 99,999% van de stofdeeltjes filtert en zorgt voor een frisse uitblaaslucht. Met de Samsung Jet 90 Multi haal je een krachtige en veelzijdige stofzuiger in huis. Het handige oplaadstation zorgt ervoor dat je de accessoires netjes kunt opbergen en altijd klaar bent voor de volgende schoonmaakklus. De lange accuduur, verschillende zuigstanden en de meegeleverde mini turboborstel maken deze stofzuiger geschikt voor allerlei soorten oppervlakken en het verwijderen.

Pluspunten
  • Het laadstation heeft een handige functie en is een echte eyecatcher in je woonkamer. Met de parketborstel stofzuig je parketvloeren zonder beschadigingen. Dankzij de multi-cycloon behoudt de steelstofzuiger zijn zuigkracht als de stofbak vol raakt.

Minpunten
  • Voor het stofzuigen van tapijt ontvang je geen combiborstel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Samsung Jet 90 Multi

Om te bekijken of je de Samsung Jet 90 Multi tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Samsung Jet 90 Multi wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals