1. black friday
  2. Samsung Jet 90 Multi + Samsung Clean station

Samsung Jet 90 Multi + Samsung Clean station Black Friday deal

5/5

Samsung Jet 90 Multi + Samsung Clean station nodig? Check snel of je deze Samsung Jet 90 Multi + Samsung Clean station voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Samsung Jet 90 Multi + Samsung Clean station.

Specificaties Samsung Jet 90 Multi + Samsung Clean station

Merk

Samsung

Fabrikantcode

VCA-SAE903/WA

Omschrijving van de Samsung Jet 90 Multi + Samsung Clean station

Met de Samsung Jet 90 Multi + Samsung Clean station haal je een krachtige steelstofzuiger in huis die wordt geleverd met een handig leeg- en oplaadstation. Het unieke leegstation zorgt ervoor dat je geen last hebt van een vervelende stofwolk boven de prullenbak wanneer je het reservoir leegt. Je kunt de steelstofzuiger vervolgens eenvoudig opbergen in het oplaadstation, waar je ook je favoriete accessoires kunt bevestigen. Zo heb je altijd alles bij de hand om elke schoonmaakklus aan te pakken. De Samsung Jet 90 Multi + Samsung Clean station wordt geleverd met een handige parketborstel, waarmee je jouw vloeren optimaal kunt beschermen tegen krassen. Daarnaast worden er ook andere accessoires meegeleverd, waarmee je de rest van je huis stofvrij kunt maken. Met de mini turboborstel kun je bijvoorbeeld moeiteloos dierenharen verwijderen van beklede meubels. Ook de zachte afstofborstel is perfect voor het stofzuigen van plinten. Met een indrukwekkende accuduur van maar liefst 60 minuten kun je zorgeloos de boven- en benedenverdieping stofzuigen, zonder dat de accu leegraakt. Met de Samsung Jet 90 Multi + Samsung Clean station haal je dus niet alleen een efficiënte en handige steelstofzuiger in huis, maar ook een compleet schoonmaaksysteem. Dankzij het leeg- en oplaadstation en de verschillende accessoires wordt het stofzuigen een fluitje van een cent.

Pluspunten
  • Je maakt het stofreservoir hygiënisch leeg zonder dat er een stofwolk ontstaat in het leegstation. Je laadt de stofzuiger op in het station waar je tevens je accessoires opbergt. Je beschermt je parketvloer tegen krassen met de zachte parketborstel.

Minpunten
  • Voor het stofzuigen van tapijt krijg je geen combiborstel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Samsung Jet 90 Multi + Samsung Clean station

Om te bekijken of je de Samsung Jet 90 Multi + Samsung Clean station tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Samsung Jet 90 Multi + Samsung Clean station wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.