1. black friday
 2. Samsung Jet 90 Multi + Spinning Sweeper dweilborstel

Samsung Jet 90 Multi + Spinning Sweeper dweilborstel Black Friday deal

5/5

Samsung Jet 90 Multi + Spinning Sweeper dweilborstel nodig? Check snel of je deze Samsung Jet 90 Multi + Spinning Sweeper dweilborstel voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Samsung Jet 90 Multi + Spinning Sweeper dweilborstel.

Specificaties Samsung Jet 90 Multi + Spinning Sweeper dweilborstel

Merk

Samsung

Fabrikantcode

VCA-WB650/GL

Omschrijving van de Samsung Jet 90 Multi + Spinning Sweeper dweilborstel

Met de Samsung Jet 90 Multi + Spinning Sweeper dweilborstel haal je een veelzijdige schoonmaakhulp in huis. Deze handige tool is perfect voor het reinigen van verschillende oppervlakken in jouw huis. Begin met het stofzuigen van je vloer met behulp van de zachte parketborstel. Deze borstel is speciaal ontworpen om je parketvloeren te beschermen tegen krassen, zodat je met een gerust hart kunt schoonmaken. Maar dat is nog niet alles! Deze dweilborstel wordt geleverd met een scala aan kleine accessoires die je eenvoudig op de kruimeldief kunt klikken. Gebruik de mini turboborstel om je meubels stofvrij te maken en de zachte afstofborstel om je toetsenbord en computerscherm schoon te maken. Zo kun je elk hoekje en gaatje bereiken en zorg je voor een grondige reiniging. Na het stofzuigen kun je de dweildoeken eenvoudig nat maken onder de kraan. Deze doeken draaien tijdens het dweilen, waardoor je vloer grondig wordt gereinigd. En het beste van alles is dat je de doeken na gebruik gewoon in de was kunt gooien en ze de volgende keer weer kunt gebruiken. Met een accuduur van 60 minuten kun je met deze steelstofzuiger zowel boven als beneden stofzuigen en dweilen, zonder onderbrekingen. Haal de Samsung Jet 90 Multi + Spinning Sweeper dweilborstel vandaag nog in huis en maak schoonmaken gemakkelijker.

Pluspunten
 • Dankzij de dweilborstel geef je de vloer een dweilbeurt na het stofzuigen

  .

  => Met behulp van de dweilborstel geef je de vloer een schoonmaakbeurt met een dweil nadat je gestofzuigd hebt. Je laadt de stofzuiger op in het station waar je ook je accessoires opbergt

  .

  => Je laadt de stofzuiger op in het station waar je ook je accessoires bewaart. Je beschermt je parketvloer tegen krassen met de zachte parketborstel

  .

  => Met de zachte parketborstel bescherm je je parketvloer tegen krassen.

Minpunten
 • Voor het stofzuigen van tapijt krijg je geen combiborstel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Samsung Jet 90 Multi + Spinning Sweeper dweilborstel

Om te bekijken of je de Samsung Jet 90 Multi + Spinning Sweeper dweilborstel tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Samsung Jet 90 Multi + Spinning Sweeper dweilborstel wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.