Samsung Jet Bespoke Jet Dual Brush Black Friday deal

5/5

Samsung Jet Bespoke Jet Dual Brush nodig? Check snel of je deze Samsung Jet Bespoke Jet Dual Brush voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Samsung Jet Bespoke Jet Dual Brush.

Specificaties Samsung Jet Bespoke Jet Dual Brush

Merk

Samsung

Fabrikantcode

VCA-TABA95

Omschrijving van de Samsung Jet Bespoke Jet Dual Brush

Met de Samsung Jet Dual Brush VCA-TABA95 wordt het verwijderen van stofdeeltjes van je harde vloer en tapijten een fluitje van een cent. De zachte borstel met harde nylon haren dringt diep door in je tapijt en vloerkleed, waardoor geen enkel stofdeeltje achterblijft tijdens het stofzuigen. De speciale 180 graden draaibare kop maakt het bovendien eenvoudig om de zuigmond in de hoeken van je huis te manoeuvreren. Deze krachtige zuigmond is exclusief ontworpen voor gebruik met de Samsung Jet Bespoke steelstofzuiger. Dankzij de perfecte combinatie van zachte en harde haren verwijdert de borstel effectief vuil en stof van verschillende oppervlakken. Of je nu een harde vloer, een hoogpolig tapijt of een vloerkleed hebt, deze dual brush zorgt voor een grondige reiniging. Met de Samsung Jet Dual Brush VCA-TABA95 haal je niet alleen een hoogwaardige en veelzijdige stofzuigaccessoire in huis, maar ook een handige tool die je helpt om je huis altijd schoon en stofvrij te houden.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Samsung Jet Bespoke Jet Dual Brush

Om te bekijken of je de Samsung Jet Bespoke Jet Dual Brush tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Samsung Jet Bespoke Jet Dual Brush wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals