1. Samsung WD80TA049BE - 8/5 kg

Samsung WD80TA049BE - 8/5 kg Black Friday deal

5/5

Samsung WD80TA049BE - 8/5 kg nodig? Check snel of je deze Samsung WD80TA049BE - 8/5 kg voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Samsung WD80TA049BE - 8/5 kg.

Specificaties Samsung WD80TA049BE - 8/5 kg

Merk

Samsung

Fabrikantcode

WD80TA049BE/EN

Omschrijving van de Samsung WD80TA049BE - 8/5 kg

De Samsung WD80TA049BE/EN is een veelzijdige wasmachine met een vulgewicht van 8 kilogram, waardoor hij perfect is voor zowel kleine als grotere ladingen. Of je nu alleen woont of met z'n tweeën, deze machine voldoet aan al je behoeften. Maar deze wasmachine doet meer dan alleen je kleding schoonmaken. Met het innovatieve AirWash programma kun je muf ruikend wasgoed opfrissen met behulp van lucht. Zo ruikt je kleding altijd fris, zelfs als ze niet vuil zijn. Wat deze wasmachine echt onderscheidt, is het hygiënisch stomen-programma. Dit programma is perfect voor mensen die graag hun kleding hygiënisch schoon willen houden. Het verwijdert zelfs hardnekkig vuil zoals verfresten en kattenharen. Daarnaast is deze machine ook nog eens erg stil, met een geluidsniveau van slechts 72 decibel tijdens het centrifugeren. Je kunt dus rustig thuiswerken zonder gestoord te worden door hard lawaai. Maar het beste van alles is dat deze wasmachine ook aan zichzelf denkt. Met de trommelreiniging functie kun je de trommel op een hoge temperatuur schoonmaken. Na elke 40 wasbeurten krijg je zelfs een melding dat het tijd is om dit te doen. Zo blijft je wasmachine altijd in topconditie en kun je genieten van schone kleding, keer op keer.

Pluspunten
  • EcoBubble reinigt je kleding zelfs hygiënisch schoon op lage temperatuur met behulp van schuimbellen. Het Steam Wash programma verwijdert allergenen en bacteriën extra hygiënisch door gebruik te maken van stoom. Dankzij de ruime trommel van 8 kilogram kun je meer in één wasbeurt wassen.

Minpunten
  • Beschik niet over QuickDrive om je wasgoed tot 2 keer sneller schoon te wassen. Heb geen AddWash deur om vergeten wasgoed toe te voegen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Samsung WD80TA049BE - 8/5 kg

Om te bekijken of je de Samsung WD80TA049BE - 8/5 kg tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Samsung WD80TA049BE - 8/5 kg wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals