1. Samsung WD90T754ABT AddWash - 9/6 kg

Samsung WD90T754ABT AddWash - 9/6 kg Black Friday deal

5/5

Samsung WD90T754ABT AddWash - 9/6 kg nodig? Check snel of je deze Samsung WD90T754ABT AddWash - 9/6 kg voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Samsung WD90T754ABT AddWash - 9/6 kg.

Specificaties Samsung WD90T754ABT AddWash - 9/6 kg

Merk

Samsung

Fabrikantcode

WD90T754ABT/S2

Omschrijving van de Samsung WD90T754ABT AddWash - 9/6 kg

De Samsung WD90T754ABT voegt een vleugje gemak toe aan je wasroutine. Met een grote trommelcapaciteit van 9 kilogram kun je nu grotere ladingen wasgoed in één keer wassen. Dankzij de innovatieve QuickDrive-technologie wordt je wasgoed tot wel 2 keer sneller schoon, dankzij de ronddraaiende plaat achter in de trommel. Deze draait in tegengestelde richting, waardoor zelfs je beddengoed extra snel schoon wordt. Maar dat is nog niet alles. Met de handige AddWash-deur kun je eenvoudig een vergeten sok of ander klein item toevoegen, zelfs terwijl het wasprogramma al draait. Geen gedoe meer met wachten op de volgende wasbeurt! En met de EcoBubble-technologie kun je zelfs op een koude temperatuur wassen, terwijl je kleding nog steeds grondig wordt gereinigd. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft deze wasmachine ook een droogfunctie. Je kunt tot wel 6 kilogram wasgoed in één keer drogen, waardoor je tijd en energie bespaart. En het beste van alles is dat je het hele wasproces kunt volgen via je telefoon. Met de handige app zie je precies wanneer je sportkleding klaar is om schoon en droog aan te trekken. Maak je wasroutine efficiënter en gemakkelijker met de Samsung WD90T754ABT AddWash-wasmachine.

Pluspunten
  • Met QuickDrive was je je kleding op een extra zuinige manier en tot 2 keer sneller schoon. Voeg vergeten wasgoed toe via de AddWash deur, zelfs als de trommel al draait. Het Steam Wash programma wast extra hygiënisch door allergenen en bacteriën te verwijderen met behulp van stoom.

Minpunten
  • Met een maximale droogcapaciteit van 6 kilogram kun je minder natte was in één keer drogen. Een was-droogcombinatie met energieklasse E is niet energiezuinig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Samsung WD90T754ABT AddWash - 9/6 kg

Om te bekijken of je de Samsung WD90T754ABT AddWash - 9/6 kg tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Samsung WD90T754ABT AddWash - 9/6 kg wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals