1. black friday
  2. Samsung WW11BB534AABS2 Bespoke Autodose

Samsung WW11BB534AABS2 Bespoke Autodose Black Friday deal

5/5

Samsung WW11BB534AABS2 Bespoke Autodose nodig? Check snel of je deze Samsung WW11BB534AABS2 Bespoke Autodose voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Samsung WW11BB534AABS2 Bespoke Autodose.

Specificaties Samsung WW11BB534AABS2 Bespoke Autodose

Merk

Samsung

Fabrikantcode

WW11BB534AABS2

Omschrijving van de Samsung WW11BB534AABS2 Bespoke Autodose

De Samsung WW11BB534AABS2 Bespoke Autodose uit de 5000-serie maakt het mogelijk om je wasmiddel en wasverzachter automatisch te doseren met Autodose. Hierdoor blijft je wasgoed langer mooi, omdat de wasmachine altijd de juiste hoeveelheid zeep toevoegt. Met een indrukwekkend vulgewicht van 11 kilogram kun je probleemloos al je beddengoed in één keer wassen. De elegante zwarte Bespoke wasmachine neemt bovendien dankzij het SpaceMax design relatief weinig ruimte in beslag in je wasruimte. Met het Super Speed programma kun je een halfvolle trommel in slechts 59 minuten grondig schoon wassen. Daarnaast maakt de EcoBubble functie het mogelijk om je kleding op een lage temperatuur te wassen, zonder dat dit ten koste gaat van de reinigingskracht. Met het stoomprogramma kun je je sportkleding en handdoeken extra hygiënisch wassen, omdat dit programma bacteriën en allergenen, zoals huisstofmijt, effectief verwijdert. Bovendien kun je je wasmachine eenvoudig koppelen aan de SmartThings app met AI Control, waardoor je niet alleen wasadvies ontvangt, maar ook je favoriete instellingen kunt opslaan en beheren. Met de Samsung WW11BB534AABS2 Bespoke Autodose wasmachine wordt wassen een moeiteloze en efficiënte ervaring. Geniet van schone en frisse was met behoud van de kwaliteit van je kleding, en profiteer van handige functies en slimme technologieën om het.

Pluspunten
  • Autodose doseert automatisch je wasmiddel en wasverzachter, waardoor je was langer mooi blijft. Het Steam Wash programma wast extra hygiënisch door allergenen en bacteriën te verwijderen met behulp van stoom. Met een ruime trommelinhoud van 11 kilogram kun je meer was in één keer doen.

Minpunten
  • Heeft geen QuickDrive om je wasgoed tot 2 keer sneller schoon te wassen. Heeft geen AddWash-deur om vergeten wasgoed toe te voegen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Samsung WW11BB534AABS2 Bespoke Autodose

Om te bekijken of je de Samsung WW11BB534AABS2 Bespoke Autodose tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Samsung WW11BB534AABS2 Bespoke Autodose wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.