1. black friday
  2. Samsung WW11BB704AGES2 Bespoke EcoBubble

Samsung WW11BB704AGES2 Bespoke EcoBubble Black Friday deal

5/5

Samsung WW11BB704AGES2 Bespoke EcoBubble nodig? Check snel of je deze Samsung WW11BB704AGES2 Bespoke EcoBubble voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Samsung WW11BB704AGES2 Bespoke EcoBubble.

Specificaties Samsung WW11BB704AGES2 Bespoke EcoBubble

Merk

Samsung

Fabrikantcode

WW11BB704AGES2

Omschrijving van de Samsung WW11BB704AGES2 Bespoke EcoBubble

De Samsung WW11BB704AGES2 van de 7000 serie is een innovatieve wasmachine die gemakkelijk kan worden gekoppeld aan je smartphone via AI Control. Hierdoor ontvang je handig wasadvies en kun je je favoriete instellingen opslaan voor toekomstig gebruik. Met een ruim vulgewicht van maar liefst 11 kilogram biedt deze wasmachine voldoende plaats voor een groot dekbed of al je beddengoed. Dankzij het strakke SpaceMax design van de Bespoke lijn neemt deze wasmachine bovendien minder ruimte in beslag dan traditionele modellen. De Samsung WW11BB704AGES2 is niet alleen praktisch, maar ook zeer energiezuinig. Met een energieklasse A bespaar je tot wel €290,- over de levensduur van de machine. Bovendien beschikt deze wasmachine over het Super Speed programma, waarmee je een halve trommel binnen één uur kunt wassen. Daarnaast is er ook een speciaal 'hygiënisch stomen' programma, dat al je handdoeken en ondergoed grondig reinigt met behulp van stoom. Hierdoor worden bacteriën en allergenen, zoals huisstofmijt en pollen, effectief verwijderd. Dit is vooral handig voor mensen met een gevoelige huid. Met de Samsung WW11BB704AGES2 Bespoke EcoBubble wasmachine haal je een stijlvol en efficiënt apparaat in huis. Dankzij de handige smartphonekoppeling, het ruime vulgewicht en de energiezuinige werking is dit de ideale wasmachine voor gezinnen en huishoudens die op zoek zijn naar gebruiksgemak en besparing.

Pluspunten
  • Het Steam Wash programma zorgt voor extra hygiëne door allergenen en bacteriën met stoom te verwijderen. Met EcoBubble wordt je kleding zelfs op lage temperatuur hygiënisch schoon dankzij de schuimbellen. Dankzij de grote trommelinhoud van 11 kilogram kan je meer was in één keer doen.

Minpunten
  • Heeft geen Autodose om je wasmiddel automatisch te doseren. Heeft geen QuickDrive om je wasgoed tot 2 keer sneller schoon te wassen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Samsung WW11BB704AGES2 Bespoke EcoBubble

Om te bekijken of je de Samsung WW11BB704AGES2 Bespoke EcoBubble tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Samsung WW11BB704AGES2 Bespoke EcoBubble wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.