Samsung WW80T554AAW AddWash Black Friday deal

5/5

Samsung WW80T554AAW AddWash nodig? Check snel of je deze Samsung WW80T554AAW AddWash voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Samsung WW80T554AAW AddWash.

Specificaties Samsung WW80T554AAW AddWash

Merk

Samsung

Fabrikantcode

WW80T554AAW/S2

Omschrijving van de Samsung WW80T554AAW AddWash

Met de Samsung WW80T554AAW uit de 5000 serie hoef je je geen zorgen meer te maken over vergeten sokken of T-shirts. Dankzij de handige AddWash opening in de deur kun je op elk moment extra was toevoegen aan je lopende wasprogramma. Deze wasmachine is ideaal voor een gezin van 2 of 3 personen, met normale hoeveelheden wasgoed. De EcoBubble technologie zorgt ervoor dat je kleding grondig wordt gereinigd, zelfs op lage temperaturen. Deze innovatieve techniek creëert een schuim van water, wasmiddel en lucht, waardoor je kleding snel en effectief wordt schoongemaakt. Zelfs hardnekkige vlekken kunnen op lage temperaturen worden verwijderd. Daarnaast beschikt de machine over een speciaal hygiënisch stoomprogramma, ideaal voor het grondig reinigen van beddengoed en handdoeken. Met de Samsung WW80T554AAW kun je de machine zelfs op afstand bedienen met je telefoon. Zo kun je bijvoorbeeld alvast een wasprogramma starten terwijl je onderweg naar huis bent. Met deze innovatieve functie hoef je nooit meer te wachten op schone kleren. Kortom, met de Samsung WW80T554AAW heb je een betrouwbare en gebruiksvriendelijke wasmachine die perfect is voor jouw huishouden.

Pluspunten
  • EcoBubble reinigt je kleding zelfs op een lage temperatuur hygiënisch schoon met schuimbellen. Het Steam Wash programma wast extra hygiënisch door allergenen en bacteriën te verwijderen met behulp van stoom. De wasmachine is zeer energiezuinig dankzij energieklasse B.

Minpunten
  • Heeft niet de QuickDrive-functie om je wasgoed tot 2 keer sneller schoon te wassen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Samsung WW80T554AAW AddWash

Om te bekijken of je de Samsung WW80T554AAW AddWash tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Samsung WW80T554AAW AddWash wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals