1. black friday
  2. Samsung WW80T654ALX AddWash

Samsung WW80T654ALX AddWash Black Friday deal

5/5

Samsung WW80T654ALX AddWash nodig? Check snel of je deze Samsung WW80T654ALX AddWash voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Samsung WW80T654ALX AddWash.

Specificaties Samsung WW80T654ALX AddWash

Merk

Samsung

Fabrikantcode

WW80T654ALX/S2

Omschrijving van de Samsung WW80T654ALX AddWash

De Samsung WW80T654ALX AddWash uit de 6000-serie is de ultieme wasmachine met zijn unieke AddWash-deur. Nooit meer gedoe met vergeten kledingstukken tijdens het draaien van de trommel. Je kunt eenvoudig een vergeten broek of shirt toevoegen zonder het wasproces te onderbreken. Met een indrukwekkende vulcapaciteit van 8 kilogram is deze wasmachine geschikt voor zowel kleine als grote wasbeurten, perfect voor huishoudens van 2 tot 3 personen. De Samsung WW80T654ALX biedt een breed scala aan wasprogramma's om aan al je behoeften te voldoen. Of je nu beddengoed, overhemden, handdoeken of babykleding wilt wassen, er is altijd een geschikt programma beschikbaar. Met de handige SmartThings-functie kun je de wasmachine eenvoudig koppelen aan je smartphone of tablet. Hiermee kun je aangeven wat voor soort was je hebt en welk programma het meest geschikt is. Daarnaast kun je snel je favoriete programma's terugvinden voor nog meer gebruiksgemak. Een van de meest opvallende kenmerken van deze wasmachine is het hygiënische stoomprogramma. Dit programma maakt gebruik van stoom om bacteriën en allergenen effectief te verwijderen, waardoor je kleding grondig schoon wordt en je minder last hebt van huidirritaties. Met de Samsung WW80T654ALX AddWash wasmachine geniet je van een schone en frisse waservaring, elke keer weer.

Pluspunten
  • Voeg vergeten wasgoed toe via de AddWash deur, zelfs als de trommel al draait. EcoBubble wast je kleding zelfs op een lage temperatuur hygiënisch schoon met schuimbellen. Zeer energiezuinige wasmachine met energieklasse B.

Minpunten
  • Heeft geen Autodose, dus je moet zelf handmatig je wasmiddel doseren. Heeft geen QuickDrive om je wasgoed tot 2 keer sneller schoon te wassen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Samsung WW80T654ALX AddWash

Om te bekijken of je de Samsung WW80T654ALX AddWash tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Samsung WW80T654ALX AddWash wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.