1. black friday
  2. Samsung WW80T734ABH QuickDrive Autodose

Samsung WW80T734ABH QuickDrive Autodose Black Friday deal

5/5

Samsung WW80T734ABH QuickDrive Autodose nodig? Check snel of je deze Samsung WW80T734ABH QuickDrive Autodose voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Samsung WW80T734ABH QuickDrive Autodose.

Specificaties Samsung WW80T734ABH QuickDrive Autodose

Merk

Samsung

Fabrikantcode

WW80T734ABH/S2

Omschrijving van de Samsung WW80T734ABH QuickDrive Autodose

De Samsung WW80T734ABH QuickDrive Autodose van de 7000 serie is een revolutionaire wasmachine die jouw wasbeurten naar een hoger niveau tilt. Met een ruime trommelinhoud van 8 kilogram is deze energiezuinige wasmachine perfect geschikt voor zowel kleine als grotere wasbeurten, ideaal voor huishoudens van 2 of 3 personen. Maar wat deze wasmachine echt bijzonder maakt, is de Autodose functie. Dit innovatieve systeem doseert automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter voor elke wasbeurt. Zo hoef jij je geen zorgen meer te maken over te veel of te weinig gebruik, en blijft je favoriete outfit langer mooi. Naast de handige Autodose functie, biedt de Samsung WW80T734ABH QuickDrive Autodose nog meer geweldige functies. Met de SmartThings app heb jij altijd de controle over je wasmachine, waar je ook bent en wanneer je maar wilt. Bedien je wasmachine eenvoudig met je smartphone en geniet van het gemak en de flexibiliteit die dit biedt. Daarnaast zorgt de stoomfunctie ervoor dat je wasgoed niet alleen schoon wordt, maar ook hygiënisch. De stoom verwijdert bacteriën en allergenen, zoals dierenharen en pollen, waardoor je minder last hebt van huidirritatie. Zo komt je beddengoed extra fris uit de trommel en geniet je van een schone en gezonde leefomgeving. Met de Samsung WW80T734ABH QuickDrive Autodose haal je een topklasse wasmachine in huis. Dankzij de ve.

Pluspunten
  • Met QuickDrive was je jouw kleding extra efficiënt en tot 2 keer zo snel schoon als normaal. Autodose doseert automatisch je wasmiddel en wasverzachter, waardoor je was langer mooi blijft. Het Steam Wash programma wast extra hygiënisch doordat het allergenen en bacteriën verwijdert met stoom.

Minpunten
  • Heeft geen AddWash-deur om vergeten wasgoed toe te voegen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Samsung WW80T734ABH QuickDrive Autodose

Om te bekijken of je de Samsung WW80T734ABH QuickDrive Autodose tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Samsung WW80T734ABH QuickDrive Autodose wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.