1. black friday
  2. Samsung WW80T956ASE QuickDrive AddWash

Samsung WW80T956ASE QuickDrive AddWash Black Friday deal

5/5

Samsung WW80T956ASE QuickDrive AddWash nodig? Check snel of je deze Samsung WW80T956ASE QuickDrive AddWash voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Samsung WW80T956ASE QuickDrive AddWash.

Specificaties Samsung WW80T956ASE QuickDrive AddWash

Merk

Samsung

Fabrikantcode

WW80T956ASE/S2

Omschrijving van de Samsung WW80T956ASE QuickDrive AddWash

De Samsung WW80T956ASE uit de 8000 serie is een innovatieve en energiezuinige wasmachine die je wastijd aanzienlijk verkort met behulp van de QuickDrive technologie. Dankzij de unieke Q-Drum trommel, met een ronddraaiende plaat aan de achterkant die in tegenovergestelde richting beweegt, wordt je wasgoed op verschillende manieren bewogen en daardoor sneller schoon. Met QuickDrive bespaar je tot wel 20% energie, terwijl je kunt genieten van maar liefst 22 verschillende wasprogramma's, waaronder speciale programma's voor vlekken, outdoorkleding en wol. Zo kun je zelfs je favoriete wollen trui zonder zorgen mee wassen. Bovendien biedt de stoomfunctie van deze wasmachine een hygiënische reiniging voor al je kleding. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft de Samsung WW80T956ASE ook de handige AddWash functie. Stel je voor: je wasmachine draait al en plotseling ontdek je een vergeten sok. Geen probleem! Met AddWash kun je via het kleine klepje in de deur eenvoudig extra wasgoed toevoegen, zonder het lopende programma te hoeven pauzeren. Zo hoef je nooit meer te wachten tot de volgende wasbeurt om die ene verloren sok mee te wassen. Ontdek nu zelf het gemak en de efficiëntie van de Samsung WW80T956ASE QuickDrive AddWash en ervaar een nieuwe manier van wassen die je tijd, energie en zorgen bespaart.

Pluspunten
  • Met QuickDrive kun je je kleding extra zuinig wassen en tot 2 keer sneller schoon dan normaal. Voeg vergeten wasgoed toe via de AddWash deur, zelfs als de trommel al draait. Met de SmartThings-app kun je je wasmachine overal en altijd bedienen met je smartphone.

Minpunten
  • Heeft geen Autodose, zodat je zelf je wasmiddel handmatig doseert.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Samsung WW80T956ASE QuickDrive AddWash

Om te bekijken of je de Samsung WW80T956ASE QuickDrive AddWash tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Samsung WW80T956ASE QuickDrive AddWash wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.