1. Samsung WW80TA049AE EcoBubble

Samsung WW80TA049AE EcoBubble Black Friday deal

5/5

Samsung WW80TA049AE EcoBubble nodig? Check snel of je deze Samsung WW80TA049AE EcoBubble voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Samsung WW80TA049AE EcoBubble.

Specificaties Samsung WW80TA049AE EcoBubble

Merk

Samsung

Fabrikantcode

WW80TA049AE/EN

Omschrijving van de Samsung WW80TA049AE EcoBubble

De Samsung WW80TA049AE EcoBubble is een innovatieve wasmachine uit de 5000-serie die speciaal is ontworpen om de was van 2 tot 3 personen efficiënt en milieuvriendelijk te reinigen. Met behulp van de geavanceerde EcoBubble technologie mengt deze wasmachine het wasmiddel met water, waardoor het gelijkmatig over de stof wordt verspreid. Hierdoor worden zelfs hardnekkige vlekken effectief verwijderd, zelfs bij het wassen op lagere temperaturen. Dit niet alleen energiebesparend, maar ook bijzonder goed voor de levensduur van je kleding. Deze wasmachine biedt ook een speciaal programma voor hygiënisch stomen, ideaal voor het grondig wassen van handdoeken en beddengoed. Dit programma verwijdert allergenen zoals huisstofmijt en dierenharen, waardoor je minder last hebt van jeuk. Bovendien worden bacteriën effectief uit de stof verwijderd, waardoor de Samsung WW80TA049AE EcoBubble uitermate geschikt is voor het wassen van babykleertjes. Om ervoor te zorgen dat de wasmachine altijd fris blijft, heeft deze ook een handige trommelreinigingsfunctie. Door regelmatig deze functie te gebruiken, wordt de trommel grondig gereinigd op een hoge temperatuur, waardoor zeepresten en bacteriën worden verwijderd. Met de Samsung WW80TA049AE EcoBubble geniet je niet alleen van schone en frisse kleding, maar verleng je ook de levensduur van je wasmachine.

Pluspunten
  • Het Steam Wash-programma wast extra hygiënisch door allergenen en bacteriën te verwijderen met behulp van stoom. Het EcoBubble-programma wast je kleding zelfs op een lage temperatuur hygiënisch schoon met schuimbellen. Dankzij de ruime trommelinhoud van 8 kilogram kun je meer was in één keer doen.

Minpunten
  • Heeft geen AddWash-deur om vergeten wasgoed toe te voegen. Beschikt niet over Autodose, dus je moet zelf handmatig je wasmiddel doseren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Samsung WW80TA049AE EcoBubble

Om te bekijken of je de Samsung WW80TA049AE EcoBubble tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Samsung WW80TA049AE EcoBubble wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals