Samsung WW90T554AAE Addwash Black Friday deal

5/5

Samsung WW90T554AAE Addwash nodig? Check snel of je deze Samsung WW90T554AAE Addwash voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Samsung WW90T554AAE Addwash.

Specificaties Samsung WW90T554AAE Addwash

Merk

Samsung

Fabrikantcode

WW90T554AAE/S2

Omschrijving van de Samsung WW90T554AAE Addwash

De Samsung WW90T554AAE uit de 5000-serie is een grote en energiezuinige wasmachine die je eenvoudig kunt bedienen met je smartphone of tablet. Met behulp van deze apparaten kun je op afstand zien hoelang het wasprogramma nog duurt. Met een vulgewicht van 9 kilogram kun je grote hoeveelheden wasgoed tegelijkertijd wassen, zoals beddengoed of een stapel handdoeken. Daarnaast heb je de keuze uit maar liefst 22 verschillende wasprogramma's, waaronder speciale programma's voor wol, beddengoed en overhemden. Om een extra hygiënisch resultaat te bereiken, maakt deze wasmachine gebruik van Steam Wash. Dit betekent dat er stoom wordt toegevoegd tijdens het wassen, wat ervoor zorgt dat allergenen en bacteriën uit je kleding verdwijnen. Hierdoor heb je minder last van huidirritatie. Bovendien hoef je nooit meer bang te zijn dat je iets vergeten bent toe te voegen aan de was, dankzij de speciale AddWash deur. Deze deur stelt je in staat om op ieder moment tijdens het programma nog extra wasgoed toe te voegen, zelfs die ene verloren sok. Met de Samsung WW90T554AAE Addwash wasmachine ben je verzekerd van een schone en hygiënische was, en dankzij de handige bediening via je smartphone of tablet wordt het wassen nog gemakkelijker en efficiënter.

Pluspunten
  • Voeg vergeten wasgoed toe via de AddWash deur, zelfs als de trommel al draait. Het Steam Wash programma wast extra hygiënisch door allergenen en bacteriën te verwijderen met stoom. Zeer energiezuinige wasmachine met energieklasse A.

Minpunten
  • Heeft geen Autodose om je wasmiddel automatisch te doseren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Samsung WW90T554AAE Addwash

Om te bekijken of je de Samsung WW90T554AAE Addwash tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Samsung WW90T554AAE Addwash wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals